Haku
Viitteet 1-10 / 16
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2017
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Hyvinvointi ja sen kestävyys on yhä useammin esillä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Vahvasti hyvinvointi on ollut esimerkiksi Suomi100-keskustelussa, jossa hyvinvoinnin ylläpitäminen ja kehittäminen on asetettu tavoitteeksi ...
Kimpassa syömään - ikääntyvien yhteisöllinen ruokailu
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Tässä tutkimuspäällikkö Teija Rautiaisen toimittamassa julkaisussa alan asiantuntijat käsittelevät eri näkökulmista ikääntyvien ruokailuun ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Etelä-Savon maakunnan SOTE-koordinaattori Niina ...
Lisää työtä ja hyvinvointia : Katsaus Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy, 2018)
Kuinka Etelä-Savossa ja Kymenlaaksossa toimiva koulutus- ja kehittämisorganisaatio Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu vaikuttaa ympäristöönsä? Tämän katsauksen artikkelit todistavat, että vahvasti ja monella tavoin. ...
Välkyt välipalat yhdessä: peruskoulussa tarjottavien välipalojen nykytila ja kehittämisen tarpeet
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Suomalainen sosiaalinen innovaatio, kouluruokailu, on iso osa suomalaista yhteiskuntaa. Onhan maksutonta kouluruokaa tarjottu jo yli 70 vuotta. Enää oppilaiden ei kuitenkaan tarvitse osallistua ruokatarvikkeiden kasvattamiseen ...
Innovaatioekosysteemeillä kohti alueen yhteistä kehittämistä
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
Erilaiset innovaatioekosysteemit ovat nousseet keskusteluun niin kaupunkien kehittämisalustoina kuin korkeakoulujen vaikuttavuuden välineinä. Ne seuraavat kansainvälistä trendiä, jossa yhteiskehittäminen, yhteiset ideoiden ...
Millaisen ruokailukokemuksen sinun ravintolasi tarjoaa?
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)
Nostetta särkikaloista. Särkikalat elintarvikkeeksi ja osaksi kiertotaloutta
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Itä-Suomen järviseutu on merkityksellinen niin ihmisten arjelle ja vapaa-ajalle kuin alueen elinkeinotoiminnalle. Järvissä uidaan, järvillä kalastetaan ja vapaa-ajan asunto rakennetaan mielellään järven rannalle. Järviseudun ...
Digitaalisuus osa asiakaskokemusta
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)
Koulun välipala auttaa jaksamaan
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2021)
Mikroyrittäjyyttä kehittämässä. Tuloksia MikroX-hankkeesta
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Älykäs ja Kansainvälinen Etelä-Savo – Mikroista Kasvua (MikroX) -hankkeessa on otettu käyttöön MicroEntre-toimintamalli, joka on kehitetty mikroyrittäjien kasvun edellytysten tukemiseen Oulun yliopiston Kerttu Saalasti ...