Haku
Viitteet 1-10 / 14
Ympäristöystävällinen ruokalistasuunnittelu
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2019)
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2017
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Hyvinvointi ja sen kestävyys on yhä useammin esillä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Vahvasti hyvinvointi on ollut esimerkiksi Suomi100-keskustelussa, jossa hyvinvoinnin ylläpitäminen ja kehittäminen on asetettu tavoitteeksi ...
Kasvisruoka- ja leivontaohjeita ammattikeittiöille. Veget ja hiilet haltuun -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä -hankkeen keskeisenä tavoitteena on ollut hävikin vähentämisen lisäksi kasvisruokatarjonnan lisääminen ammattikeittiöissä. Työelämän toimijoille järjestetyissä ...
Hiilijalanjäljen pienentäminen ja kasvisruoka ammattikeittiössä
(Ympäristökustannus Oy, 2019)
”Digi vie, sote vikisee” : Kokemuksia sote-alan digitalisaatiosta DigiSote-hankkeessa Etelä-Savossa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy, 2018)
DigiSote-hanke, kuten muutkin digitaalisuutta kehittävät hankkeet, ovat enemmän kuin ajankohtaisia. Palveluiden osittainen digitalisaatio vähentää palvelujen tarvetta, pienentää sote-palveluiden jonoja, lisää palvelujen ...
Tiedon jakamisen uudet tuulet
(Opetusalan ammattijärjestö OAJ ry, 2021)
Hiilijalanjälki pienemmäksi ammattikeittiöissä. Käytännön ohjeita työhön
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Ympäristöön ja terveyteen liittyvät asiat ovat viime aikoina nousseet vahvasti esille eri medioissa. Ruokatuotanto sekä ruokahävikki kuormittavat ja rasittavat ilmastoa. Kasvisruoan lisääminen ja ruokahävikin vähentäminen ...
Kestävät arvot ammattikeittiössä
(Ympäristökustannus Oy, 2020)
Opas kestäviin ruokapalveluihin yleisötapahtumassa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Suomessa järjestetään vuosittain lukemattomia erilaisia yleisötapahtumia. Etenkin isojen yleisötapahtumien ympäristövaikutukset voivat olla merkittäviä. Osa näistä ympäristövaikutuksista syntyy ruoka- ja kahvilapalvelujen ...
Työhyvinvointi syntyy työstä ja työtä kehittämällä
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)