Haku
Viitteet 1-4 / 4
Ahdin antimet lautaselle. Fish & Eat – kalastusmatkailuyrittäjien ruokapalvelujen kehittäminen -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Matkailutuotteiden kehittämisessä korostuu elämyksellisyys ja tuotteiden muunneltavuus asiakaskohderyhmän mukaan. Kalastusmatkailu – vai pitäisikö sanoa matkailukalastus – on vasta kehittymässä tuotteistetuksi palveluksi ...
Ahti’s bounty on your plate. Fish & Eat – development programme for the food services of fishing tourism entrepreneurs
(South-Eastern University of Applied Sciences, 2019)
Finland’s clean waters are a veritable treasure trove for the fishing enthusiast. Caught fish can be cooked for the fisher herself, maybe even during the fishing trip. Tasty inland water fish are an essential component of ...
Opas kestäviin ruokapalveluihin yleisötapahtumassa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Suomessa järjestetään vuosittain lukemattomia erilaisia yleisötapahtumia. Etenkin isojen yleisötapahtumien ympäristövaikutukset voivat olla merkittäviä. Osa näistä ympäristövaikutuksista syntyy ruoka- ja kahvilapalvelujen ...
Makuelämykset matkamuistoiksi. Opas ruokalahjojen tuotteistamiseen
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)
Millaisia paikalliseen luontoon, elämäntapaan ja kulttuuriin pohjautuvia korkealaatuisia ruokamatkamuistoja voisimme tarjota niin kansainvälisille kuin kotimaisille matkailijoille? Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ...