Haku
Viitteet 1-3 / 3
Ahdin antimet lautaselle. Fish & Eat – kalastusmatkailuyrittäjien ruokapalvelujen kehittäminen -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Matkailutuotteiden kehittämisessä korostuu elämyksellisyys ja tuotteiden muunneltavuus asiakaskohderyhmän mukaan. Kalastusmatkailu – vai pitäisikö sanoa matkailukalastus – on vasta kehittymässä tuotteistetuksi palveluksi ...
Ahti’s bounty on your plate. Fish & Eat – development programme for the food services of fishing tourism entrepreneurs
(South-Eastern University of Applied Sciences, 2019)
Finland’s clean waters are a veritable treasure trove for the fishing enthusiast. Caught fish can be cooked for the fisher herself, maybe even during the fishing trip. Tasty inland water fish are an essential component of ...
Nostetta särkikaloista. Särkikalat elintarvikkeeksi ja osaksi kiertotaloutta
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Itä-Suomen järviseutu on merkityksellinen niin ihmisten arjelle ja vapaa-ajalle kuin alueen elinkeinotoiminnalle. Järvissä uidaan, järvillä kalastetaan ja vapaa-ajan asunto rakennetaan mielellään järven rannalle. Järviseudun ...