Haku
Viitteet 1-10 / 12
Digitaalisen tiedon kesäkoulu
(Liikearkistoyhdistys ry, 2018)
Anonymisointi - askel kohti vapaammin hyödynnettävää tietoa
(Tietojohtaminen ry, 2018)
Tieto ei ole itsestäänselvyys
(Tietojohtaminen ry, 2018)
Ikääntyneet haluavat syödä itse tehtyä ruokaa
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)
Millaisen ruokailukokemuksen sinun ravintolasi tarjoaa?
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)
Työhyvinvointi syntyy työstä ja työtä kehittämällä
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)
Digitaalisuus osa asiakaskokemusta
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)
Sirkkaa sopassa – ammattikeittiökyselyn tuloksia
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)
Hävikin hallinta ammattikeittiössä on olennainen osa hiilijalanjäljen pienentämistä
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2018)
Tietojohtamisen tutkimus tänään, osa 1: Tampereen teknillinen yliopisto
(Tietojohtaminen ry, 2018)