Haku
Viitteet 1-10 / 10
Farmari 2022 -maatalousnäyttelyn ravintolapalvelujen ulkomyyntialueiden toimintasuunnitelma
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli Farmari 2022 -maatalousnäyttelyn ravintolapalvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen. Työssä luotiin toimintasuunnitelma tapahtuman ravintolapalvelujen ulkomyyntialueiden toteuttamiselle. ...
Asiakaskokemustutkimus Rami Visulahdelle
(2023)
Tämän tutkimuksellisen opinnäytetyön kohteena oli kahvilaravintola Rami Visulahti Mikkelissä. Tavoitteena oli tutkia ravitsemisalan asiakaskokemusta. Tutkimuksen pääteemat pohjautuivat Gustafssonin ym. (2006) FAMM-malliin ...
Äänekosken kulttuuritoimen asiakaspalautejärjestelmän kehittäminen
(2024)
Asiakaspalautteen merkitys on lisääntynyt sekä asiakkaan että palveluntarjoajan näkökulmasta katsottuna. Palveluntarjoajan on oltava tietoinen kohderyhmistään ja heidän tarpeistaan sekä osattava huomioida asiakastyytyväisyys ...
ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY K-SUPERMARKET PIHTIPUDAS : kaupan tuotevalikoiman kehittäminen ja asiakastyytyväisyyden selvittäminen
(2022)
Tämän opinnäytetyön tutkimuskohteena olivat K-Supermarket Pihtiputaan asiakkaat ja heidän tyytyväisyytensä kaupan elintarvikevalikoimaan. Tavoitteena oli selvittää asiakastyytyväisyyttä ja elintarvikevalikoiman asiakaslähtöistä ...
Kokataan yhdessä -palvelusta ruokailoa ikääntyneille
(2022)
TIIVISTELMÄ
Kun ikääntyneiden määrä lisääntyy lähivuosina ja tavoitteena on kotona asuminen mahdollisimman pitkään, tarvitaan lisää erilaisia palveluita tukemaan
kotona asumisen mahdollisuuksia. Ikääntyneiden toiveet ...
ARCTIC SWAN BAKERY : Markkinointikanavien kehittäminen
(2021)
Tämä opinnäytetyö käsittelee sähköisesti tapahtuvan liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä aiheita ja on rajattu koskemaan yrityksen digitaalista markkinointia sekä markkinointikanavien kehittämistä. Tutkimuksen avulla ...
Tuotekehitys yritykselle: viinitastingpaketti
(2023)
Tämän produktiivisen opinnäytetyön aiheena oli tuotekehitysprosessi. Toimeksiantajana oli Aittatorin ravintola Oy ja Viinibaari Vox. Tavoitteena oli kehittää arki-illoille suunniteltu omatoiminen viinitastingpaketti, jota ...
Julkisen ruokapalveluyrityksen asiakaspalautteiden käsittelyprosessin kehittäminen
(2022)
TIIVISTELMÄ
Asiakaspalautteiden käsittely on yrityksissä hyvin erilaista ja eri taajuista. Tämän opinnäytteen yritys oli huomannut, että sen käyttämä prosessi ei tukenut
yrityksen tavoitteita asiakaspalautteiden ...
Asiakaskokemuksen tutkiminen Könnölän matkailutilalla
(2023)
Tämän tutkimuksellisen opinnäytetyöni aiheena oli asiakaskokemuksen tutkiminen Könnölän Matkailutilalla. Kohderyhmänä olivat matkailutilalla asioineet asiakkaat. Työn tavoitteen tarkoitus oli selvittää, millaisia tarpeita ...
Tykkimäki resortin kokouspalveluiden kehittäminen
(2023)
Tämän opinnäytetyön aiheena on Tykkimäki resortin kokouspalveluiden kehittäminen. Tässä opinnäytetyössä tutkittiin kokousasiakkaan palvelupolkua eri kontaktipisteiden avulla sekä perehdyttiin siihen, mistä muodostuu palvelun ...