Haku
Viitteet 1-7 / 7
Sokos Hotel Vaakuna Mikkelin turvallisuusperehdytysohjelman päivittäminen
(2021)
Tämän opinnäytteen aihe oli perehtyä majoitus- ja ravintola-alan turvallisuuteen. Työn tavoite oli päivittää Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelin turvallisuusperehdytysohjelma nykyaikaiseksi ja vastaamaan henkilökunnan ...
Sisäisen motivaation merkitys perehdytyksessä; pelillistäminen ja Seppo io-sovelluksen käyttö perehdytyksen tukena
(2022)
Tämä opinnäytetyö syntyi kiinnostuksesta psykologiaan ja motivaatioteorioihin. Työn keskeisenä teemana on ajatus sisäisen motivaation voimasta. Siihen liittyvät olennaisesti käsitteet oppimisesta, ihmisen psykologisista ...
Työhyvinvointi ja esimiestyön kehittäminen
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kyselytutkimuksen avulla selvittää San Siivous Oy:n esimiesten ja koko henkilöstön työhyvinvoinnin tila tutkimushetkellä. Tarkoituksena oli myös selvittää teemahaastatteluita käyttämällä ...
Digitaalisten ohjelmistojen käyttöönoton johtaminen
(2021)
TIIVISTELMÄ
Tässä opinnäytetyössä tutkitaan digitaalisten ohjelmistojen käyttöönottoa ja käyttöönoton johtamista liikennemyymäläympäristössä työntekijän näkökulmasta. Digitaalisten ohjelmis-tojen käyttöönottoa on tutkittu ...
Majoituspalveluiden kehittäminen - Tiittalan kartano
(2022)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää Tiittalan kartanon majoituspalveluita ja luoda service blueprint majoitusprosessista esimiestyön apuvälineeksi. Tiittalan kartanolla ei ole aiempaa materiaalia tai perehdytyskansiota ...
Etätyön johtaminen Etelä-Savossa vuosien 2020–2021 aikana: Etelä-Savon kauppakamarin jäsenkysely
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kuinka Etelä-Savon alueella
toimivan Etelä-Savon kauppakamarin jäsenyrityksiä johdettiin vuosien 2020–2021 aikana. Tutkimusongelmaksi muodostui etätyön johtamisen haasteet. ...
Vuoropäällikön toimenkuva Osuuskauppa Keskimaan ravintoloissa
(2022)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Osuuskauppa Keskimaan ja Frans &
Sandra -bistro. työn tarkoituksena oli selvittää Osuuskauppa Keskimaan kolmen eri ravintolan vuoropäälliköiden toimenkuvaa ja vuorojohtamista. Tarkoitus ...