Haku
Viitteet 1-10 / 27
ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY K-SUPERMARKET PIHTIPUDAS : kaupan tuotevalikoiman kehittäminen ja asiakastyytyväisyyden selvittäminen
(2022)
Tämän opinnäytetyön tutkimuskohteena olivat K-Supermarket Pihtiputaan asiakkaat ja heidän tyytyväisyytensä kaupan elintarvikevalikoimaan. Tavoitteena oli selvittää asiakastyytyväisyyttä ja elintarvikevalikoiman asiakaslähtöistä ...
Sisäisen motivaation merkitys perehdytyksessä; pelillistäminen ja Seppo io-sovelluksen käyttö perehdytyksen tukena
(2022)
Tämä opinnäytetyö syntyi kiinnostuksesta psykologiaan ja motivaatioteorioihin. Työn keskeisenä teemana on ajatus sisäisen motivaation voimasta. Siihen liittyvät olennaisesti käsitteet oppimisesta, ihmisen psykologisista ...
Tietoiskuvideoita ikääntyneiden hyvän syömisen tueksi
(2022)
Tietoiskuja ikääntyneiden hyvän syömisen tueksi on opinnäytetyö ikäihmisten ravitsemuksesta. Tietoiskujen tavoite on saattaa ikääntyvien tavoitettavaksi tietoa toimintakykyä ja itsenäistä toimimista tukevasta ravitsemuksesta ...
ARCTIC SKYLIGHT LODGEN MARKKINOINTISUUNNITELMA
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli luoda mahdollisimman käyttökelpoinen markkinointisuunnitelma Arctic Skylight Lodgelle. Arctic Skylight Lodge on majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoava yritys Ylläksellä. Yritys on ...
Ravintolan kausityöntekijöiden tehtäväkuvien määrittely sekä perehdytyssuunnitelma : Ravintola Kenkävero
(2022)
Tämä toiminnallinen opinnäytetyö on toteutettu Kenkäveron ravintolaan. Toimeksiantajayritys oli huomannut puutteita kausityöntekijöiden perehdytysprosessissa ja -materiaalissa ja tilannetta haluttiin kehittää seuraavaa ...
Kokataan yhdessä -palvelusta ruokailoa ikääntyneille
(2022)
TIIVISTELMÄ
Kun ikääntyneiden määrä lisääntyy lähivuosina ja tavoitteena on kotona asuminen mahdollisimman pitkään, tarvitaan lisää erilaisia palveluita tukemaan
kotona asumisen mahdollisuuksia. Ikääntyneiden toiveet ...
IKÄRUOKALAATUMERKKI -ikäystävällinen liiketoiminta ravintola-alan yrityksissä
(2022)
Opinnäytetyössä kartoitettiin ikäystävällisen liiketoimintamallin kehittämistä ravintola- ja ruokapalvelualalle uudenlaisen ikäruokalaatumerkin avulla. Päätutkimusongelma tutkimuksessa oli, millainen on ikäruokalaatumerkki ...
Vastuullisuusviestintä eteläkarjalaisissa matkailuyrityksissä
(2022)
Vastuullisuuden merkitys matkailussa on viime vuosina korostunut. Yhä useampi matkailija pohtii kohdevalintaansa myös vastuullisuuden näkökulmasta. Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten eteläkarjalaiset ...
Mielikuvat ja tunnekokemukset asiakaskokemuksessa: aktiivilomat Apollomatkoilla
(2022)
Tämä opinnäytetyö käsittelee mielikuvien ja tunnekokemusten merkitystä asiakaskokemuksessa. Tänä päivänä on oltava jatkuvasti ajanhermolla, mutta mieluiten jo reippain askelin edellä. Mielikuvilla ja tunnekokemuksilla on ...
Kamppailu-urheilijan ravitsemus
(2022)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimii Kamppailuinstituuttiin kuuluva Kamppailuareena Mikkeli. Opinnäytetyön tarkoituksena oli etsiä ajankohtaista tietoa kamppailu-urheilijan ravitsemuksesta. Aiheesta oli ennestään ...