Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kasvisruoka- ja leivontaohjeita ammattikeittiöille. Veget ja hiilet haltuun -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä -hankkeen keskeisenä tavoitteena on ollut hävikin vähentämisen lisäksi kasvisruokatarjonnan lisääminen ammattikeittiöissä. Työelämän toimijoille järjestetyissä ...
Hiilijalanjälki pienemmäksi ammattikeittiöissä. Käytännön ohjeita työhön
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Ympäristöön ja terveyteen liittyvät asiat ovat viime aikoina nousseet vahvasti esille eri medioissa. Ruokatuotanto sekä ruokahävikki kuormittavat ja rasittavat ilmastoa. Kasvisruoan lisääminen ja ruokahävikin vähentäminen ...
Ruokahävikki kuriin. Erilaiset tavat tiedon jakamisessa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Ruokahävikin vähentäminen sekä kasviruoan ja kotimaisen kalan lisääminen ruokalistoille ovat aiheita, jotka edistävät ruokapalveluiden ekologista ja vähähiilistä toimintaa. Meillä valtakunnallinen strategia sekä sitä kautta ...