Haku
Viitteet 1-4 / 4
Vastuullinen, menestyvä ja muutosjoustava Etelä-Savon ruoka-ala. Etelä-Savon ruoka-alan kehittämisohjelma 2021–2027
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Etelä-Savon ruoka-alan kehittämisohjelma on laadittu vuosiksi 2021–2027. Sen visiona on ”Vastuullinen, menestyvä ja muutosjoustava Etelä-Savon ruoka-ala”. Kehittämisohjelman toimenpiteet on koottu viiteen teemaan: osaaminen, ...
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2021. Vaikutuksista kohti vaikuttavuutta
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Tämä julkaisu on neljäs Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamkin) kestävän hyvinvoinnin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) kuvaava artikkelikokoelma. Joka toinen vuosi ilmestyvän julkaisun tarkoituksena ...
Ruokapalvelujen ja oppilaitosyhteistyön kehittämistarpeet Etelä-Savossa. Etelä-Savon resurssiviisaat ruokapalvelut – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen -selvityshankkeen tulokset
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2022)
Etelä-Savon resurssiviisaat – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen -hankkeessa selvitettiin eteläsavolaisten ruokapalveluiden tarpeita kehittää ruoka- ja palvelutuotantoprosessejaan tietojohtamisen, ...
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2023. Hyvinvointi ja tulevaisuus
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)
Tämä julkaisu on viides Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamkin) kestävän hyvinvoinnin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) kuvaava artikkelikokoelma. Joka toinen vuosi ilmestyvän julkaisun tarkoituksena ...