Haku
Viitteet 1-8 / 8
Ympäristöystävällinen ruokalistasuunnittelu
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2019)
Kasvisruoka- ja leivontaohjeita ammattikeittiöille. Veget ja hiilet haltuun -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä -hankkeen keskeisenä tavoitteena on ollut hävikin vähentämisen lisäksi kasvisruokatarjonnan lisääminen ammattikeittiöissä. Työelämän toimijoille järjestetyissä ...
Hiilijalanjäljen pienentäminen ja kasvisruoka ammattikeittiössä
(Ympäristökustannus Oy, 2019)
Ahdin antimet lautaselle. Fish & Eat – kalastusmatkailuyrittäjien ruokapalvelujen kehittäminen -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Matkailutuotteiden kehittämisessä korostuu elämyksellisyys ja tuotteiden muunneltavuus asiakaskohderyhmän mukaan. Kalastusmatkailu – vai pitäisikö sanoa matkailukalastus – on vasta kehittymässä tuotteistetuksi palveluksi ...
Ahti’s bounty on your plate. Fish & Eat – development programme for the food services of fishing tourism entrepreneurs
(South-Eastern University of Applied Sciences, 2019)
Finland’s clean waters are a veritable treasure trove for the fishing enthusiast. Caught fish can be cooked for the fisher herself, maybe even during the fishing trip. Tasty inland water fish are an essential component of ...
Hyönteisten käyttö ammattikeittiössä on uutta ruokakulttuuria
(Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy, 2019)
Hiilijalanjälki pienemmäksi ammattikeittiöissä. Käytännön ohjeita työhön
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Ympäristöön ja terveyteen liittyvät asiat ovat viime aikoina nousseet vahvasti esille eri medioissa. Ruokatuotanto sekä ruokahävikki kuormittavat ja rasittavat ilmastoa. Kasvisruoan lisääminen ja ruokahävikin vähentäminen ...
Opas kestäviin ruokapalveluihin yleisötapahtumassa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Suomessa järjestetään vuosittain lukemattomia erilaisia yleisötapahtumia. Etenkin isojen yleisötapahtumien ympäristövaikutukset voivat olla merkittäviä. Osa näistä ympäristövaikutuksista syntyy ruoka- ja kahvilapalvelujen ...