Haku
Viitteet 1-7 / 7
Kimpassa syömään - ikääntyvien yhteisöllinen ruokailu
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Tässä tutkimuspäällikkö Teija Rautiaisen toimittamassa julkaisussa alan asiantuntijat käsittelevät eri näkökulmista ikääntyvien ruokailuun ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Etelä-Savon maakunnan SOTE-koordinaattori Niina ...
Välkyt välipalat yhdessä: peruskoulussa tarjottavien välipalojen nykytila ja kehittämisen tarpeet
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Suomalainen sosiaalinen innovaatio, kouluruokailu, on iso osa suomalaista yhteiskuntaa. Onhan maksutonta kouluruokaa tarjottu jo yli 70 vuotta. Enää oppilaiden ei kuitenkaan tarvitse osallistua ruokatarvikkeiden kasvattamiseen ...
Nostetta särkikaloista. Särkikalat elintarvikkeeksi ja osaksi kiertotaloutta
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Itä-Suomen järviseutu on merkityksellinen niin ihmisten arjelle ja vapaa-ajalle kuin alueen elinkeinotoiminnalle. Järvissä uidaan, järvillä kalastetaan ja vapaa-ajan asunto rakennetaan mielellään järven rannalle. Järviseudun ...
Mikroyrittäjyyttä kehittämässä. Tuloksia MikroX-hankkeesta
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Älykäs ja Kansainvälinen Etelä-Savo – Mikroista Kasvua (MikroX) -hankkeessa on otettu käyttöön MicroEntre-toimintamalli, joka on kehitetty mikroyrittäjien kasvun edellytysten tukemiseen Oulun yliopiston Kerttu Saalasti ...
Ruokapalvelujen ja oppilaitosyhteistyön kehittämistarpeet Etelä-Savossa. Etelä-Savon resurssiviisaat ruokapalvelut – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen -selvityshankkeen tulokset
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2022)
Etelä-Savon resurssiviisaat – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen -hankkeessa selvitettiin eteläsavolaisten ruokapalveluiden tarpeita kehittää ruoka- ja palvelutuotantoprosessejaan tietojohtamisen, ...
Aquahubs-project: Supporting aquaculture innovation experiments. Case automatic estimation of fish stock
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2022)
Aquaculture and fishery are sub-sectors of agri-food that are among the least digitized, automated or in other ways influenced by recent developments in high-tech. Yet, they are sub-sectors that are becoming increasingly ...
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2023. Hyvinvointi ja tulevaisuus
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)
Tämä julkaisu on viides Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamkin) kestävän hyvinvoinnin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) kuvaava artikkelikokoelma. Joka toinen vuosi ilmestyvän julkaisun tarkoituksena ...