Theseus käyttökatko ma 22.4. klo 12 alkaen. Katko jatkuu 22.4. klo 15 asti ja on koko Theseuksen laajuinen. Lisäksi töiden käsittely ja syöttö on estetty ti 23.4. ainakin klo 12 asti. Theseus service break from Mon 22.4. at 12:00. The break will last until 15:00 on Mon 22.4. and is Theseus-wide. In addition, processing and uploading of work will be blocked until at least 12:00 on Tue 23.4.
Haku
Viitteet 1-10 / 11
"Laiva on lastattu lähiruoalla" : Lähiruokamenujen kehittäminen
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämä opinnäytetyö oli tilaustyö lähiruokamenujen kehittämisestä Laivayhtiö Otukka Oy:lle. Työn tavoitteena oli kehittää lähiruokapainotteiset Savonlinnan seudun ruokaperinteitä kunnioittavat pikaruoka- ja noutopöytä menut ...
Taitaja-toiminnan hyödyntäminen kokki- ja tarjoilijalajeissa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kuinka kokki- ja tarjoilijaopiskelijoiden opettajat ja työpaikkaohjaajat hyödyntävät työssään Taitaja-toimintaa.
Työn tarkoituksena oli myös löytää uusia ideoita Taitaja-toiminnan ...
Kampuskahvitus valikoiman kehittäminen : Ruokatuotteen tuotekehitys
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyömme on tuotekehitysprosessi, jonka tarkoituksena on kehittää uusia tuotteita Ravintola Tallin käyttöön tulevalle kahvitusvalikoiman listalle. Opinnäytetyö on toiminnallinen opinnäytetyö.
Työn toimeksiantajana ...
Vastuullisuudesta viestiminen pyöräilyreittien markkinoinnissa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämä tutkimus käsittelee vastuullista matkailua ja siitä viestimistä. Tutkimuksen tarkoituksena oli auttaa kehittämään Etelä-Savossa sijaitsevien pyöräilyreittien vastuullisuusviestintää ja tavoitteena muodostaa käyttökelpoisia ...
Luonnon antimista juomasekoituksiksi : Juomalistan kehittäminen
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön aiheena on kehittää juomalista hyödyntäen luonnon antimia eli villiyrttejä ja -marjoja sekä mahdollisimman paljon paikallisia ja kotimaisia tuotteita. Juomalista kehitettiin puumalalaiselle ...
GREEN KEY AS A MOTIVATING FACTOR FOR STAFF LOYALTY AND SATISFACTION
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
This thesis is connected to staff motivation: which kind of motivation tools motivate employees, and does the Green Key motivate employees to work in the organization which is holding this eco label. The main goal of the ...
Sirkkajauhe jauhelihatuotteessa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää asiantuntijaraadin arviolla, kuinka eri sirkkajauhepitoisuudet vaikuttavat omatekoisen jauhelihamassan aistittaviin ominaisuuksiin. Näytteitä asiantuntijaraati arvioi enimmäkseen ...
Kasvisruokapainoitteisen kahvila-ravintolan tuotesuunnittelu
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella Mikkelissä sijaitsevalle kasvisruokapainotteiselle kahvila-ravintolalle ruokatuotteet sekä niiden kannattava hinnoittelu kustannus- ja katelaskelmien avulla. Toimeksiantajana toimi ...
Luksusmatkailupaketin tuotteistaminen saksankielisille matkailijoille : Case: Lapin Luontoelämys
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli teoreettisen viitekehykseen ja tutkimustulosten perusteella tuotteistaa toimeksiantajayritykselle luksusmatkailupaketti Levin matkailualueelle talvisesonkiin. Kohderyhmänä tutkimuksessa ja ...
Lasten -ja nuorten tapahtuman järjestäminen : Case: Puistorieha 5.7.2017
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli käydä läpi tapahtuman tuottamista ja kuvata, kuin-ka se konkreettisesti tapahtuu. Opinnäytetyössä käydään läpi tapahtumatuotannon vaiheita. Opinnäytetyön tukena on käytetty ...