Haku
Viitteet 1-10 / 18
Asiakaskokemus ja palvelupolku Lappeenranta Spassa
(2019)
Tämän opinnäytteen aiheena on asiakaskokemuksen, asiakastyytyväisyyden ja palvelupolun tutkiminen Lappeenranta Spassa. Opinnäytteessä perehdyttiin ja tutkittiin asiakkaan reagointia palveluun ja sen laatuun niin teoriassa ...
KOTISIRKAT AMMATTIKEITTÖIDEN KÄYTTÖÖN
(2019)
Maapallon kasvava väestö edellyttää kestäviä ratkaisuja ruoan ja erityisesti proteiinintuotantoon. Eläinperäisen proteiinin tuotantoon ja käyttöön liittyy ilmaston kannalta kriittisiä tekijöitä, mikä on li-sännyt kiinnostusta ...
Hotellien kokouspalveluiden verkkovaraaminen B-to-B-asiakkailla
(2019)
Tämän case-tutkimuksen tavoitteena oli muodostaa kuva hotellien yhteydessä olevien kokoustilojen ja -palveluiden verkkovaraamisen tilanteesta, siihen vaikuttavista asioista sekä ottaa verkkovaraamisen mahdollisuus käyttöön ...
Ravintolan juomalista myynnin tukena
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää toimeksiantaja Kenkäveron ravintolalle juomalista myynnin tukemiseksi. Lisäksi tavoitteena oli kehittää ravintolan henkilökunnalle tuotekansio valikoimissa olevista ...
Esimiesten työhyvinvointi matkailualan yrityksessä
(2019)
Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa yritys X:n esimiesten työhyvinvoinnin tila tutkimuksen ajankohtana ja saada selville hyvät ja kehitettävät kohteet sekä pohtia kehittämisehdotuksia. Tutkimuksessa on laaja teoreettinen ...
Pikaruokaravintola x:n henkilöstön työhyvinvointi
(2019)
Tutkimuksessa oli mukana kolme itäsuomalaista pikaruokaravintolan toimipistettä. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää pikaruokaravintola x:n kolmen toimipisteen henkilöstön työhyvinvoinnin tämän hetkinen tila. Työssä ...
Ehdotus syntymäpäiväjuhlapaketista 12-15-vuotiaille nuorille Järvikylpylään: Case: Hotel & Spa Resort Järvisydän
(2019)
Tämä opinnäytetyö tehtiin Hotel & Spa Resort Järvisydämen toimeksiannosta. Opinnäytetyön tarkoituksena oli teettää asiakaskyselyn ja teorian pohjalta ehdotus syntymäpäiväjuhlapaketista 12–15-vuotiaille nuorille Järvisydämen ...
Kasvisruoka osana oppilaitosruokailua Case: Etelä-Savon Koulutus Oy
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää uusia kasvisruokareseptejä oppilaitoksen ravitsemis-palvelujen käyttöön sekä selvittää asiakkaiden mielipiteitä kasvisruoista. Teoriaosuudessa käydään läpi kasvisruokavaliota ...
Uusien restonomiopiskelijoiden tutustuttaminen Mikkeliin pelillistämisen avulla
(2019)
Työn tavoitteena oli kehittää orientaatioviikolle soveltuvan opastuspelin prototyyppi, joka pelillisyyttä hyödyntäen lisäisi uusien restonomiopiskelijoiden aluetuntemusta Mikkelissä. Pelin prototyypin luominen tapahtui ...
Majatalo Niemituvan liikeidean kehittäminen
(2019)
Tekijä/Tekijät
Tutkinto
Tekijä Teija Stenberg-Kero
Tutkinto Restonomi (YAMK)
Aika Huhtikuu 2019
Opinnäytetyön nimi
Majatalo Niemituvan liikeidean kehittäminen
67 sivua
5 liitesivua
Toimeksiantaja
Maatilamatkailu ...