Uusimmat viitteet

  • Menun kehittäminen kotisirkoista ja ihmisten suhtautuminen hyönteisravintoon 

    Seppänen, Janika (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää kotisirkoista kolmen ruokalajin menukokonaisuus Mikkelin Amarilloon, joka on meksikolaistyyppinen ravintola. Lisäksi tavoitteena oli tutkia ihmisten suhtautumista hyönteisten ...
  • Asiakastyytyväisyyskysely Ravintola DeXiin 

    Vanhala, Ville; Frilander, Elli-Maija (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämä opinnäytetyö käsittelee asiakastyytyväisyyskyselyn tekemistä kampusravintola DeXiin, joka sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella. Ravintola teettää vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn ja ...
  • Asiakaskokemuksen ja palvelupolun tutkiminen ja kehittäminen : Case hotelli Heimari 

    Pylkkänen, Noora; Mäkeläinen, Roosa (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön aiheena oli asiakaskokemuksen ja palvelupolun tutkiminen sekä kehittäminen Hotelli Heimarissa. Kohderyhmänä olivat hotelli Heimarin kanta-asiakkaat. Tarkoituksena oli selvittää, millaisia tarpeita ...
  • Hotellin vastaanoton työharjoittelijan perehdyttämisen kehittäminen 

    Itkonen, Nea (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Perehdyttämisellä tarkoitetaan kaikkia toimenpiteitä, joita käyttäen henkilö tutustutetaan työhön, työ-paikkaan ja työyhteisöön. Onnistuneesta perehdytyksestä hyötyvät sekä yksilö että yritys. Hyvä pe-rehdytys antaa ...
  • Historiallisen pyöräilyreitin kehittäminen : Kuninkaantie Vantaa 

    Rautiola, Sari (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää Kuninkaantielle Vantaalla pyöräilyreitti ja kartoittaa alueen ja Kuninkaantien historiallista sisältöä. Opinnäytetyössä annetaan myös vinkkejä pyöräilyreitin suunnitteluun. ...
  • Kouvolan Upseerikerhon tuotevalikoiman ja baarin toiminnan kehittäminen : case: Kouvolan Upseerikerho 

    Vainio, Kati (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön aiheena on Kouvolan Upseerikerhon tuotevalikoiman ja baarin toiminnan kehittäminen. Työn tavoitteena oli selvittää, millainen on toimiva Upseerikerhon baari ja sen tuotevalikoima. Työn tutkimusmenetelmänä ...
  • MiniMikkeli-tapahtuman ennakkovalmisteluiden kehittäminen 

    Hirvonen, Jade (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää MiniMikkeli-tapahtuman ennakkovalmisteluista nykyistä toimivampi malli. Kyseessä on toiminnallinen kehitystyö, jonka kehitystuloksena on uusi ennakkovalmistelumalli MiniMikkelille. ...
  • Ravitsemus osaksi aktiivisen urheilijan arkea : Ravitsemusopas aktiiviselle urheilijalle 

    Hämäläinen, Tiina (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli perehtyä aikuisen urheilijan erityisruokavalioon ja koota seuran jäsenille sisällöltään sopiva kokonaisuus ravitsemuksesta heidän tarpeidensa mukaan harjoittelun tueksi. Työn tilaajana ...
  • Asiakasruokahävikin mittaaminen ja vähentäminen : Ravintola Kasarminassa 

    Ikonen, Alexandra (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Ravintola Kasarminassa syntyvän asiakasruokahävikin määrä. Ravintola Kasarmina on Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Xamkin pääopiskelijaravintola, joka tuottaa lounaspalveluja ...
  • Kohti parempaa perehdytysprosessia : Scandic Park Helsinki 

    Karppinen, Maarit; Matero, Sirkka (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää perehdytysprosessia ja päivittää perehdytyskansio Scandic Park Helsingin vastaanottoon. Työssä oli lisäksi tarkoitus selvittää harjoittelijoiden sekä perehdyttäjien kokemuksia ...
  • "Laiva on lastattu lähiruoalla" : Lähiruokamenujen kehittäminen 

    Kolehmainen, Ulla (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä opinnäytetyö oli tilaustyö lähiruokamenujen kehittämisestä Laivayhtiö Otukka Oy:lle. Työn tavoitteena oli kehittää lähiruokapainotteiset Savonlinnan seudun ruokaperinteitä kunnioittavat pikaruoka- ja noutopöytä menut ...
  • Vastuullisuudesta viestiminen pyöräilyreittien markkinoinnissa 

    Vauterin, Alexis (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä tutkimus käsittelee vastuullista matkailua ja siitä viestimistä. Tutkimuksen tarkoituksena oli auttaa kehittämään Etelä-Savossa sijaitsevien pyöräilyreittien vastuullisuusviestintää ja tavoitteena muodostaa käyttökelpoisia ...
  • Lasten -ja nuorten tapahtuman järjestäminen : Case: Puistorieha 5.7.2017 

    Stolt, Mervi; Lepistö, Essi (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tiivistelmä Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli käydä läpi tapahtuman tuottamista ja kuvata, kuin-ka se konkreettisesti tapahtuu. Opinnäytetyössä käydään läpi tapahtumatuotannon vaiheita. Opinnäytetyön tukena on käytetty ...
  • Luksusmatkailupaketin tuotteistaminen saksankielisille matkailijoille : Case: Lapin Luontoelämys 

    Zitting, Jaakko (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli teoreettisen viitekehykseen ja tutkimustulosten perusteella tuotteistaa toimeksiantajayritykselle luksusmatkailupaketti Levin matkailualueelle talvisesonkiin. Kohderyhmänä tutkimuksessa ja ...
  • Kasvisruokapainoitteisen kahvila-ravintolan tuotesuunnittelu 

    Paalanen, Heli; Ehrnrooth, Virve (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella Mikkelissä sijaitsevalle kasvisruokapainotteiselle kahvila-ravintolalle ruokatuotteet sekä niiden kannattava hinnoittelu kustannus- ja katelaskelmien avulla. Toimeksiantajana toimi ...