Haku
Viitteet 1-10 / 12
Englanninkieltä puhuvien maahanmuuttajien työllistyminen palveluliiketoiminnassa
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa englanninkielisten työntekijöiden työllistymismahdollisuuksia catering-alan asiakkaan kohteissa, lisäten asiakkaan käytettävissä olevaa reserviä sekä uudistaa ja kehittää Yrityksen ...
Ympäristövastuullisten ruokapalveluiden kehittäminen Kanta-Hämeen keskussairaalassa
(2020)
Opinnäytetyön aihe syntyi työelämässä havaitun tarpeen kautta. Työn toimeksiantajana oli Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja opinnäytetyö rajattiin niin, että aihetta lähestyttiin Kanta-Hämeen keskussairaalan ...
Makuaakkoset-diplomin hakuprosessi Eurajoen päiväkoti Metsätähteen
(2019)
Makuaakkoset-diplomi on Ammattikeittiöosaajat ry:n päiväkodeille myöntämä tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti laadukkaasta päiväkotiruokailusta. Diplomin 45 kriteeriä käsittelevät ...
Ruokapalvelun sisäisen tilaus-toimitusprosessin kehittäminen
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Ylöjärven kaupungin ruokapalveluyksikön, Kalliorinteen päiväkodin valmistuskeittiön ja sen palvelukeittiöiden välistä tilaus-toimitusprosessia. Tarkoituksena oli tutustua ...
Ammattikeittiön ympäristönäkökulmia : kehitysehdotuksia ympäristövastuullisuudesta ja ekotehokkuudesta Nokian kaupungin ruokapalveluille
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tarkastellaan ympäristövastuullisen ja ekotehokkaan ammattikeittiön lähtökohtia. Työn taustalla on Nokian kaupungin strategia sekä aiemmin Nokian kaupungin ruokapalveluille tekemäni PESTEL- eli ...
Tuotannonohjausjärjestelmän päivittäminen Ulvilan ateriapalveluissa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on päivittää tuotannonohjausjärjestelmä Ulvilan Ateriapalveluissa. Tuotannonohjausjärjestelmä Aromi on otettu Ulvilassa käyttöön jo vuonna 2010. Ohjelmaa ei ole hyödynnetty toiminnoissa ...
Kouluruokailun järjestäminen pandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa
(2020)
Tämän opinnäytetyön aihe löytyi helposti vallitsevan Koronapandemian ja siitä johtuvien poikkeusjärjestelyjen vuoksi. Lisäksi tutkimusta pandemian aiheuttamasta etäruokajärjestelyistä ei ole aiemmin tutkittu. Opinnäytetyön ...
Ruokapalveluiden kehittäminen Campusravita Pyynikki
(2019)
Tässä opinnäytetyössä käsitellään Campusravita Pyynikki-ravintolan senioriasiakkaiden ruokapalveluiden kehittämistä. Ravintola on pieni, seniori-ikäisten palvelutalossa sijaitseva ruokala, jossa käy palvelutalon asiakkaita, ...
Asiakaskokemuksen parantaminen yhteistyötä ja tiimityötä lisäämällä
(2020)
Tämä opinnäytetyö käsittelee yhteistyön ja tiimityön merkitystä asiakaskokemuksen parantamisen keinona. Opinnäytetyön tavoitteena oli lisätä varuskuntaravintolan työntekijöiden yhteistyötä ja tiimityötä eri työntekijäryhmien ...
Lempäälän kunnan ruokapalvelun hyvinvointimatriisi
(2019)
Tässä opinnäytetyössä valmistuu Lempäälän kunnan ruokapalveluun hyvinvointimatriisi. Työn lähtökohta on Lempäälän kunnan kuntastrategia sekä valtakunnallinen kouluruokakysely 2017, Lempäälän opetuspalveluiden hyvinvointiprofiilin ...