Haku
Viitteet 1-4 / 4
Vegaanisten elintarvikkeiden vastuullisuus kuluttajanäkökulmasta
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Suomessa asuvien kuluttajien vastuullisuuskäsitystä koskien vegaanista ruokatuotantoa, ja kuinka se vaikuttaa heidän kulutusvalintoihinsa. Opinnäytetyö tehtiin yhteistyössä ...
Ravitsemus ja ruokavalinnat osana ikäihmisten terveyttä kotihoidon lähipalvelualueella
(2021)
Ikääntyneiden osuus väestöstä kasvaa jatkuvasti. Ikääntyneiden joukkoon kuuluu useita sukupolvia. Ikääntyneet eroavat toisistaan iän puolesta, terveyden, toimintakyvyn, sosioekonomisen aseman, asuinpaikan ja asuinmuodon ...
Opiskelijayhdistysasiakkaat : case Save File Oy
(2023)
Tämä opinnäytetyö on tehty Save File Oy:n toiveesta ja se käsittelee opiskelijayhdistysten ja Save Filen välistä yhteistyötä ja sen kehittämistä. Opinnäytetyöhön on haastateltu kolmea opiskelijayhdistyksen edustajaa.
...
Näkövammaisten palveluoppaan luominen hotellin henkilökunnalle
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli luoda laadukas jaettava sähköinen pdf. muodossa oleva opas hotellien henkilökunnalle. Tarkoituksena oli, että oppaan avulla näkövammaiset saisivat parempaa ja arvoistaan palvelua ...