Haku
Viitteet 1-4 / 4
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon kehittäminen asiakaslähtöisesti
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella työelämän tämän päivän vaatimuksia vastaavat sisällöt Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon pakollisten tutkinnonosien opetussisältöihin Länsirannikon koulutus Oy:lle. ...
Vastuullisuus ravintola-alalla : paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuvan tutkinnon osan kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on kehittää Ahlmanin ammattiopistoon uusi paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa ”Vastuullisuus ravintola-alalla”. Tutkinnon osan tarkoituksena on lisätä hakijoita ...
100 Nuorta Kokkia koulutusohjelman vaikutus uraan
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kokivatko Atrian 100 Nuorta Kokkia koulutusohjelman käyneet ihmiset sen hyödylliseksi urallaan ja jos kokivat niin miksi tai miksi eivät. Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada ...
Kuinka saada matkailu- ja ravintola-alaa houkuttelevammaksi Kanta-Hämeen nuorten näkökulmasta
(2022)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Kanta-Hämeen nuorten mielikuvia ja mielipiteitä matkailu- ja ravitsemisalaa kohtaan. Matkailu- ja ravitsemisala kärsii työntekijäpulasta ja alan koulutusten vetovoima on ...