Haku
Viitteet 1-5 / 5
Henkilöstöjohtamisen kehittäminen yrityksessä X
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia ja kehittää henkilöstöjohtamisen prosesseja yrityksessä X. Työ tehtiin yhteistyössä suomalaisen laivateollisuuden suurkeittiötiloja ja -varusteita valmistavan yrityksen kanssa. ...
Syödään yhdessä -tapahtuman järjestäminen
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tarkoituksena oli järjestää Syödään yhdessä –ruokatapahtuma Ravintola Frenckell & Pihassa lauantaina 25.05.2019. Opinnäytetyö tehtiin Pirkanmaan Keittiömestarit ry:n, Tampereen Paistinkääntäjät ...
Rekrytointiprosessin kehittäminen ja mallintaminen osana Esimiehen työkalupakki -kurssia
(2021)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Tampereen ammattikorkeakoulun liiketoiminnan lehtori. Työn aihe määräytyi kohdeorganisaation tarpeesta mallintaa palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelman Esimiehen työkalupakki -kurssin ...
Toiminnanohjaus tapahtumaliiketoiminnan johtamisessa
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on tutkia, miten tapahtumaliiketoiminnan yritys voi tehostaa omia toimintamallejaan ja -prosessejaan Lean-johtamisen prosessinkehitysmallien avulla. Työn tavoitteena on tapaustutkimuksen ...
Vitriinituotteiden valmistusprosessit henkilöstön näkökulmasta : toimintatutkimus liikenneasemalta
(2023)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia suolaisten vitriinituotteiden tuotantoprosessia liikenneasemalla. Suolaiset vitriinituotteet ovat yksi liikenneasemien tärkeimpiä myyntituotteita ja ne valmistetaan usein ...