Haku
Viitteet 1-5 / 5
Lisätyn sokerin käyttö leikki-ikäisen lapsen välipaloissa : Pirkanmaan Voimiassa
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, voiko lisätyn sokerin määrää vähentää Pirkanmaan Voimian varhaiskasvatuksen välipaloissa, ja millä keinoin vähäsokerisista välipaloista voitaisiin tehdä suosittuja lasten ...
Kasvisruoka osaksi ruokapalveluiden arkea : Kasvisruokailun toteutus koulu- ja päiväkotiruokailussa
(2019)
Uusimmat koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuositukset ohjaavat kasvisruokien lisäämiseen. Kasvisruoan lisääminen koulujen ja päiväkotien ruokailuissa on myös osa Pirkanmaan Voimia Oy:n sekä Tampereen kaupungin ...
Makuaakkoset-diplomin hakuprosessi Eurajoen päiväkoti Metsätähteen
(2019)
Makuaakkoset-diplomi on Ammattikeittiöosaajat ry:n päiväkodeille myöntämä tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti laadukkaasta päiväkotiruokailusta. Diplomin 45 kriteeriä käsittelevät ...
Visuaalinen ruokalistamalli ruokakasvatuksen tueksi
(2021)
Children develop their eating habits and taste preference from a young age. Early eating habits could impact food preferences and eating habits in adulthood. Promoting healthy and balanced eating in early childhood may ...
Erityisruokavaliot varhaiskasvatuksessa
(2023)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin tutkimuksellisena työnä yhdessä ruokapalveluja valmistavan yritys X:n kanssa. Yrityksessä valmistetaan useassa keittiössä päiväkoti- ja alakouluikäisille ruokaa.
Tämän opinnäytetyön ...