Haku
Viitteet 1-4 / 4
Tekstuurianalysaattorin käyttöönotto ja validointi
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli käyttöönottaa tekstuurianalysaattori ja validoida sillä tehtävät kovuus- ja tarttuvuusanalyysit. Työn toimeksiantaja oli elintarvikealalla toimiva yritys, joka valmistaa elintarviketuotteita ...
Sulfidin määritys jätevedestä: menetelmän käyttöönotto ja validointi
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli ottaa käyttöön ja validoida standardin mukainen menetelmä sulfidipitoisuuden määrittämiseksi jätevedestä spektrofotometrillä. Menetelmä perustuu ISO 13358 standardiin.
Työ toteutettiin ...
Kaseiinin määritys elintarvikkeista
(2022)
Opinnäytetyön toimeksiantaja oli KVVY Tutkimus Oy:n elintarvikekemian osasto Porin toimipisteessä. Opinnäytetyön tavoitteena oli sisäänajaa ja validoida menetelmä, jolla pystytään määrittämään kaseiinia erilaisista ...
HAA5-yhdisteiden määritys talousvedestä : menetelmän kehitys ja validointi
(2023)
HAA5-yhdisteille, eli mono-, di- ja trikloorietikkahapoille sekä mono- ja dibro-mietikkahapoille, on Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivissä 2020/2184 asetettu vähimmäisvaatimukset ihmisten käyttöön tarkoitetussa ...