Haku
Viitteet 1-3 / 3
Esikäsittelymenetelmän kehitys- ja validointi liha- ja kalatuotteiden PAH-määritykseen GC-MS -laitteella
(2020)
Opinnäytetyö tehtiin KVVY Tutkimus Oy:n orgaanisen kemian osastolla. Elintarvikemääritysten kysyntä oli kasvanut, joten osaston suunnitelmissa oli laajentaa PAH-yhdisteiden tutkimuksia elintarvikenäytteisiin. Tavoitteena ...
Tekstuurianalysaattorin käyttöönotto ja validointi
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli käyttöönottaa tekstuurianalysaattori ja validoida sillä tehtävät kovuus- ja tarttuvuusanalyysit. Työn toimeksiantaja oli elintarvikealalla toimiva yritys, joka valmistaa elintarviketuotteita ...
Kaseiinin määritys elintarvikkeista
(2022)
Opinnäytetyön toimeksiantaja oli KVVY Tutkimus Oy:n elintarvikekemian osasto Porin toimipisteessä. Opinnäytetyön tavoitteena oli sisäänajaa ja validoida menetelmä, jolla pystytään määrittämään kaseiinia erilaisista ...