Haku
Viitteet 1-5 / 5
Tärkkelysmäärityksen validointi
(2021)
Opinnäytetyö tehtiin KVVY Tutkimus Oy:n elintarvikekemian osastolle Porin toimipisteeseen. Laboratoriossa käytössä ollut tärkkelysmäärityksen menetelmä koettiin aikaavieväksi ja vaivalloiseksi, minkä vuoksi menetelmä ...
Esikäsittelymenetelmän kehitys- ja validointi liha- ja kalatuotteiden PAH-määritykseen GC-MS -laitteella
(2020)
Opinnäytetyö tehtiin KVVY Tutkimus Oy:n orgaanisen kemian osastolla. Elintarvikemääritysten kysyntä oli kasvanut, joten osaston suunnitelmissa oli laajentaa PAH-yhdisteiden tutkimuksia elintarvikenäytteisiin. Tavoitteena ...
Kokonaissyanidin määritys SFA-analysaattorilla: menetelmän validointi
(2022)
Opinnäytetyö tehtiin KVVY Tutkimus Oy:n puhdasvesiosastolla. Aiemmin syanidin määritykseen käytössä ollut FIA-analysaattori haluttiin korvata udella tehokkaammalla laitteistolla kasvavien näytemäärien vuoksi sekä analysoinnin ...
Kaseiinin määritys elintarvikkeista
(2022)
Opinnäytetyön toimeksiantaja oli KVVY Tutkimus Oy:n elintarvikekemian osasto Porin toimipisteessä. Opinnäytetyön tavoitteena oli sisäänajaa ja validoida menetelmä, jolla pystytään määrittämään kaseiinia erilaisista ...
Absorbanssimääritysten verifiointi uudelle spektrofotometrille
(2023)
Opinnäytetyö tehtiin KVVY Tutkimus Oy:n vesiosastolla Tampereella. KVVY Tutkimus Oy on yritys, joka tarjoaa erilaisia laboratorio-, tutkimus-, suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita. Osasto oli hankkinut uuden spektrofotometrin ...