KoulutusalaSavonia-ammattikorkeakouluProsessitekniikka
Viitteet 1-3 / 3
-
High pressure processing -käsittelyn hyödyntäminen kasvistuotteiden kehityksessä
(2021)Kasvisten käyttö lisääntyy koko ajan ja kuluttajat sekä ammattikeittiöt etsivät koko ajan helppo käyttöisempiä kasvisvalmisteita, joilla kasvisten määrää ruoassa olisi helppo lisätä. Prosessoidut kasvikset kuitenkin ... -
Innovaatiotoiminta kaupungin kehittämisvälineenä
(2024)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli rakentaa innovaatiotoimintaa ja sidosryhmäyhteistyötä tukeva toimintamalli Helsingin kaupungin omistamalle innovaatioyhtiölle Forum Virium Helsinki Oy:lle. Opinnäytetyöllä vastattiin ... -
Tiedosta innovaatioksi : KOJU.io-alustapalvelun kehittäminen innovaatiotoiminnan keinoin
(2025)Jatkuvat muutokset ja lisääntyvä epävarmuus aiheuttavat haasteita yksilöille sekä yritystoiminnalle. Innovaatioiden katsotaan tarjoavan ratkaisuja näihin haasteisiin. Innovaatiotoiminta on perinteisesti mielletty suuryritysten ...