Haku
Viitteet 1-10 / 31
Velkommen til Scandic Narvik - perehdytysopas vastaanottoon
(2016)
Tässä toiminnallisessa opinnäytetyössä oli tarkoituksena tehdä perehdytyskansio hotelli Scandic Narvikin vas-taanottoon. Tavoite oli uusien työntekijöiden perehdytyksen helpottaminen ja syventäminen. Perehdytyskansio tarjoaa ...
Osaamisen kehittäminen ravintola-alalla
(2021)
Tiivistelmä
Opinnäytetyöllä ei ollut toimeksiantajaa, vaan työn aihe tuli tutkijoilta itseltään. Tutkimuksessa oli tarkoitus selvittää, miten osaamisen kehittämistä ravintola-alalla toteutetaan tällä hetkellä ja miten ...
Ympäristövastuullisuuden nykytila ja kehittäminen: Case ABC Pitkälahti
(2020)
Opinnäytetyön aihe on saatu toimeksiantona ABC Pitkälahdesta ja työn tavoitteena oli kartoittaa ja kehittää toimipaikan ympäristövastuullista liiketoimintaa energiatehokkuuden sekä vastuullisuusviestinnän näkökulmasta. ...
Esimiehen ja työntekijän välisen vuorovaikutuksen kehittäminen Case: Yritys X
(2020)
Toimiva vuorovaikutus on yksi tärkeimmistä menestystekijöistä organisaatioissa. Sillä on myös merkittävä rooli kokonaisvaltaisessa työhyvinvoinnissa. Hyvä vuorovaikutus ehkäisee ongelmilta työpaikoilla, kuten esimerkiksi ...
Tapahtuman kehittäminen : Case: RaceWKND ratamoottorivenetapahtuma järjestäjien näkökulmasta
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miten RaceWKND ratamoottorivenetapahtumaa voitaisiin kehittää sen järjestäjien näkökulmasta. Aihe valittiin, koska tapahtumatuotanto kiinnosti opinnäytetyön tekijää ja tapahtumien ...
Ravintolan markkinoinnin analysointi ja kehittämisehdotukset
(2019)
Tiivistelmä
Opinnäytetyössä tarkasteltiin Ravintola Hurman toimintaa. Erityinen huomio kiinnitettiin markkinointiin sekä niihin liittyvien toimenpiteiden vaikutuksiin.
Teoria-osa koostuu markkinoinnin teorioista, ...
Kokouspalvelun laadun kehittäminen hotelli X
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää hotelli X:n kokouspalvelua asiakaspalautteiden pohjalta. Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja sen pohjalta tuotteiden kehittäminen luovat pohjan menestykselle. Opinnäytetyö oli ...
Ruokatuotantoprosessin kaaviokuvaus ja kehittäminen : Leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppä
(2021)
Enä-Seppä on leiri- ja kurssikeskus, jonka omistaa kristillistä nuorisotyötä tekevä Suomen Evankelis-luterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry. Opinnäytetyössä tutkittiin leiri- ja kurssikeskuksen ruokapalveluiden ...
Saunapalvelun myynnin edistäminen: Case Koskikipparin sauna
(2020)
Tässä opinnäytetyössä keskityttiin oululaisen tapahtuma- ja elämystuottaja Go Arctic Oy:n tarjoaman saunapalvelun parantamiseen. Sauna oli yrityksen palveluvalikoimassa melko uusi tuote ja yritys kaipasi erityisesti uusia ...
Ruokamatkailun kehittäminen hanketyössä – Askelia tulevaisuuden toimijoille
(2021)
Ruokamatkailun suosio lisääntyy matkailijoiden keskuudessa, minkä vuoksi sen kehittäminen on noussut yhä tärkeämmäksi osaksi matkailualaa. Keinoja ruokamatkailun kehittämiseksi ovat muun muassa brändäys, paikkamarkkinointi, ...