Haku
Viitteet 1-9 / 9
Ravintola-alan esimiesten vuorovaikutusosaaminen
(2019)
Nykyinen työelämä korostaa vuorovaikutuksen merkitystä työyhteisössä ja moderneissa johtamistyön näkökulmissa painotetaan johtamisen vuorovaikutteisuutta. Vuorovaikutusosaaminen on noussut toistuvasti esiin keskustelussa ...
Reseptiikan kokoaminen ja sen merkitys ravintolassa : Case Kuopion klubi
(2021)
Opinnäytetyö on toiminnallinen opinnäytetyö, jossa kootaan ravintola Kuopion Klubin reseptiikka yksien kansien alle. Toimeksiantajana toimi ravintolan keittiömestari, ja aihe muodostui yhden opinnäytetyön tekijän huomioista ...
Maahanmuuttajaopiskelijoiden työssäoppiminen ravintola-alalla : Haasteet ja onnistumisen mahdollisuudet
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää maahanmuuttajaopiskelijoiden työssäoppimisen haasteita ja onnistumisia ravintola-alalla. Tutkimuksen tavoitteena oli löytää keinoja, joiden avulla työssäoppimista voitaisiin parantaa ...
Työn fyysisen kuormittavuuden kartoitus Ravintolamestarit Oy: llä : Keittiötyön ergonomia sekä tuki- ja liikuntaelimien fyysinen kuormittavuus
(2019)
Opinnäytetyö kertoo ravintola-alan keittiötyöntekijöiden fyysisen kuormittavuuden sekä työergonomian yhteydestä tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Kyseessä on kvalitatiivinen (laadullinen) tutkimus, jota kvantitatiivinen ...
Tapahtumasuunnitelmapohja Case Kuopion restonomiopiskelijat KUREO ry vuosijuhlat
(2021)
Opinnäytetyömme tarkoituksena on luoda tapahtumasuunnitelma Kuopion Restonomiopiskelijoiden KUREO ry:n 20-vuotisjuhlille yhdessä KUREO ry:n hallituksen ja KUREO ry:n event tiimin kanssa. Juhlien tavoitteena on vahvistaa ...
Covid-19 viruksen vaikutukset ja vastuullisuus Kuopion keskustan anniskelupaikoissa
(2022)
Ravintola-alan tilanne romahti keväällä 2020, kun anniskeluravintolat ja suurin osa ruokaravintoloista joutuivat sulkemaan ovensa maailmanlaajuisen koronaviruspandemian takia. Koronavirus vaikutti kaikilla aloilla, mutta ...
Original Sokos Hotel Kimmelin uuden ravintolakonseptin asiakaskokemus
(2022)
Työn tavoitteena oli tutkia vuonna 2021 remontoidun Original Sokos Hotel Kimmelin yhteyteen uudella Bistro-konseptilla avautuvan ravintolan asiakaskokemusta, tarkastella uuden konseptin toimivuutta ja kehittämistarpeita ...
Vuoropäällikön arkijohtaminen ravintolassa
(2022)
Työn tavoitteena on saada Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloiden ja liikenneasemien arjen johtamistasoa eteenpäin. Osuuskaupassa ravintola-, keittiö- ja liikenneasemapäälliköitä valmennetaan melko säännöllisesti ja pääsääntöisesti ...
Ravintola-alaan vaikuttavat vetovoimatekijät ja haasteet ammattia vaihtavien näkökulmasta
(2023)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin ravintola-alaan vaikuttavia vetovoimatekijöitä ja alalla vallitsevia haasteita ammattia vaihtavien näkökulmasta. Ala potee työvoima- ja osaajapulaa. Alan koulutuksiin on vaikea saada ...