Haku
Viitteet 1-4 / 4
Suonenjoki-leivoksen tuotekehitysprosessi
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tuotekehittää Suonenjoen kaupungille oma nimikkoleivos, ja tämän myötä
tuoda Suonenjoen kaupungille tunnettuvuutta ja lisätä sen näkyvyyttä. Nimikkoleivoksen tuotekehitysprosessi ...
Hyönteisruuan houkuttelevuus kuluttajan näkökulmasta
(2019)
Tämän opinnäytetyön aiheena on hyönteisruuan houkuttelevuus kuluttajan näkökulmasta. Työ totetutettiin Savonia-ammattikorkeakoulun matkailu- ja ravitsemisalan alaisen Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikön toimeksiantona. ...
Panimotuotteiden trendit
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää alkoholittomien ja mietojen alkoholijuomien trendejä ja koota ne tiiviiksi paketiksi jatkokehitystä varten. Tavoitteena oli ottaa mahdollisimman laajasti huomioon alkoholittomien ...
Nuoret matkailijoina: tutkimus nuorten ja nuorten aikuisten matkustuskäyttäytymisestä
(2022)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin Y- ja Z- sukupolvien matkustuskäyttäytymistä. Tutkimuksella haluttiin selvittää heidän motivaatiotekijöitään matkustamiseen, sekä mitkä ovat suosituimpia matkakohteita ja majoitusmuotoja. ...