Haku
Viitteet 1-8 / 8
Elämysloma Haapalassa: Matkailutuote Haapala BnB Oy:lle
(2020)
Tämä opinnäytetyö toimii tuotekehitystyönä toimeksiantajayritys Haapala BnB Oy:lle. Työssä suunniteltiin matkailutuote, joka toimisi piristävänä ja luonnollisena jatkumona yrityksen liiketoiminnalle, sekä omaisi elämyksellisyyttä ...
Suonenjoki-leivoksen tuotekehitysprosessi
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tuotekehittää Suonenjoen kaupungille oma nimikkoleivos, ja tämän myötä
tuoda Suonenjoen kaupungille tunnettuvuutta ja lisätä sen näkyvyyttä. Nimikkoleivoksen tuotekehitysprosessi ...
Tuotekehitys pehmytjäätelöyritykslle : Case My Ice D : Uusien täytteiden kehittäminen
(2019)
Tuotekehitysprosessissa pyritään kehittämään uusia tai parantamaan jo käytössä olevia tuotteita ja palveluita. Tuotekehitys on elintarvikeyritysten kannalta suotavaa, jos yritys haluaa pyrkiä olemaan trendikäs ja ...
PIZZAMENUN UUDISTAMINEN : Ravintola Grill it, Kahpitsa
(2021)
Toimeksiantajana opinnäytetyölle toimi Lieksan kunnassa, Break Sokos Hotel Kolilla sijaitseva PKO:n Grill it ravintolan yhteydessä toimiva kahvilapizzeria Kahpitsa. Kahpitsasta voi ostaa kahvilatuotteita, juomia, sekä ...
Meksiko-teemainen lounasruokaviikko
(2020)
Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen tuotekehitystyö. Työn tavoitteena oli kehittää Meksiko-teemainen lounasviikko, joka olisi mahdollisimman autenttinen eli alkuperäinen. Tavoitteena oli kehittää viidelle arkipäivälle ...
FOOD CONNECTING PEOPLE : Tuotekehitysprojekti
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa tuotekehitysprojekti yhteistyö ravintoloihin yhdistämällä suomalaisia ja turkkilaisia raaka-aineita. Projektin toteutukseen kuului ravintoloiden ...
Reseptivihkon suunnittelu : Rantalan Talakkuna
(2021)
Opinnäytetyö oli toiminnallinen tuotekehitystyö. Opinnäytetyön aiheena oli rakentaa reseptivihko toimeksiantajalle. Opinnäytetyön tavoitteena oli kokeilla leivontaa käyttäen talkkunaa sekä soveltaa talkkunan käyttöä jo ...
Kuopion Juuret: uuden ruokalahjatuotteen kehitysprosessi
(2022)
Kuopion Juuret -opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää uusi ruokalahjatuote, joka sopii myös matkailijan tuliaiseksi. Opinnäytetyön teoriaosuudessa paneuduttiin aluksi hapanruisleivän historiaan, leivontaprosessiin, ...