Haku
Viitteet 1-10 / 274
Kahvilan liiketoimintasuunnitelma
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tavoitteena on ollut tehdä toimiva liiketoimintasuunnitelma kahvilayritykselle. Opinnäyte
työ on produktityyppinen eli toiminnallinen. Se koostuu teoriaosuudesta sekä toiminnallisesta osuudesta, joka ...
Velkommen til Scandic Narvik - perehdytysopas vastaanottoon
(2016)
Tässä toiminnallisessa opinnäytetyössä oli tarkoituksena tehdä perehdytyskansio hotelli Scandic Narvikin vas-taanottoon. Tavoite oli uusien työntekijöiden perehdytyksen helpottaminen ja syventäminen. Perehdytyskansio tarjoaa ...
Asiakastyytyväisyyskysely henkilöstöravintolaan - Case Yritys X
(2019)
Tämän opinnäytetyön avulla haluttiin selvittää yritys X:n henkilöstöravintolan asiakkaiden tyytyväisyyttä henkilöstöravintolan palveluihin. Viimeisimmästä asiakastyytyväisyyskyselystä on jo pidemmän aikaa, joten uuden ...
MARKKINAKARTOITUS SIRKKOJEN KÄYTÖSTÄ KUOPION JA KAJAANIN ALUEEN RAVINTOLOISSA JA ELINTARVIKEYRITYKSISSÄ: Case: SAVONIA GRASHOPPER OY
(2019)
Opinnäytetyömme toimeksiantajana toimi Savonia Grasshopper Oy. Se on melko uusi Pohjois-Savossa sijaitseva yritys, joka kasvattaa sirkkoja ja myös jatkojalostaa niitä alusta loppuun valmiiksi tuotteiksi. Opinnäytetyönä ...
Verkostoitumistilaisuuden suunnittelu: Sunsets Kuopio 2019
(2019)
Opinnäytetyössä suunniteltiin verkostoitumistilaisuus Sunsets Kuopio –tapahtuman yhteistyökumppaneille vuodelle 2019. Toimeksiantajana työlle toimi kuopiolainen tapahtumatuotantoyritys Target Events Oy, jonka toiveesta ...
Vapaa-ajan matkustajista lisää asiakasvirtaa: Case Hotel Oscar Varkaus
(2019)
Tämän opinnäytetyön tehtävänä oli tutkia markkinoimista sekä syventyä erityisesti matkailu- ja ravitsemisalan markkinoimiseen. Tarkoituksena oli löytää kehitettävää opinnäytetyön toimeksiantajan eli Hotel Oscarin tämän ...
Asiakastyytyväisyys Kahvila Väkkärä
(2019)
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Kahvila Väkkärän lounastarjoilun asiakastyytyväisyyttä, palvelun laatua sekä näiden kehittämistä ja tulevan toiminnan kartoittamista asiakastyytyväisyyskyselyn ...
Lähiruuan käytön lisääminen Pielaveden kunnan ruokapalveluissa
(2019)
Tiivistelmä
Opinnäytetyö toteutettiin tutkimuksellisena kehittämistyönä Pielaveden kunnalle. Tavoitteena oli selvittää, miten toimeksiantaja voi lisätä lähiruuan käyttöä kunnan ruokapalveluissa ja onko nykyisessä ...
Potilasosastojen ruokahävikin seuranta
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Kuopion yliopistollisen sairaalan potilasosastoilla syntyvän ruokahävikin syitä ja mitata lautasannoksissa hävikin määrää. Seuranta pohjautui aikaisemmin tehtyyn VeTe-hankkeeseen, ...
Ravintolan markkinoinnin analysointi ja kehittämisehdotukset
(2019)
Tiivistelmä
Opinnäytetyössä tarkasteltiin Ravintola Hurman toimintaa. Erityinen huomio kiinnitettiin markkinointiin sekä niihin liittyvien toimenpiteiden vaikutuksiin.
Teoria-osa koostuu markkinoinnin teorioista, ...