Haku
Viitteet 1-10 / 22
Elämyksiä avotulilta
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Ruokamatkailu Suomessa kasvaa jatkuvasti. Ruokapalveluja tarjoavien yritysten tavoitteena on tuottaa kiinnostavia ja erottuvia palveluja, jotka ovat ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia elämyskokonaisuuksia. Tämän toiminnallisen ...
Vaihtoehtoiset majoitusmuodot Suomessa ja maailmalla
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli perehtyä jakamistalouteen ja sitä kautta vaihtoehtoisiin majoitusmuotoihin (Couchsurfing ja Airbnb), tuoda esiin sosiologista näkökulmaa aiheeseen, sekä tutkia kyselyn kautta mitä majoitusmuotoja ...
Haaveena yrittäjyys : liiketoimintasuunnitelma tutuksi
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyöni tarkoituksena on ollut tutustua liiketoimintasuunnitelmaan itse suunnitellun yrityksen avulla. Työllä ei ole ulkopuolista toimeksiantajaa, vaan se perustui kirjoittajan omiin haaveisiin yrittäjyydestä. Yritys ...
Päivätoiminnan asiakaskokemus Mäntyharjun Savosetissa
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää päivätoimintaan osallistuvien kehitysvammaisten asiakaskokemusta Mäntyharjun Savosetissa. Vastaavaa tutkimusta ei ole ennen Mäntyharjun Savosetissa tehty. Tutkimustuloksista ...
Mikä ihmeen elämys? : käsitteen kehittyminen & sen toteutuminen erilaisissa matkailupalvelutuotteissa
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Tässä opinnäytetyössä selvitetään millainen on elämyskäsitteen historia, miten se on kehittynyt, mikä on nykypäivän tulkinta ja millainen tulevaisuus elämyksellä on. Opinnäytetyö toteutettiin kirjoituspöytätutkimuksena ...
Matkailijarakenteen ja kehitystarpeiden tutkiminen : case Hailuoto
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyöni tavoitteena oli selvittää Perämerellä sijaitsevan Hailuodon saaren kävijöiden rakennetta, ajanviettotapoja, mielikuvia, ostokäyttäytymistä ja kehittämisideoita. Tutkimuksen tarkoitus oli saada kattavaa tietoa ...
Lounasruoan asiakastyytyväisyys : Ravintola Sulo
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää asiakkaiden tyytyväisyys ravintola Sulon lounaaseen. Lisäksi haluttiin tietää, mitkä tekijät vaikuttavat lounaspaikan valintaan ja mitä ravintola Sulon asiakkaat haluavat lounaalta. ...
Kokouspalveluiden kehittäminen : Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia ja kehittää Savonlinnan Original Sokos Hotel Seurahuoneen kokouspalveluita. Tavoitteena on löytää kehitysideoita asiakkaiden mielipiteitä ja toiveita selvittämällä sekä tulevaisuuden ...
Kannattavuuslaskelmat matkailu- ja ravitsemisalalla : case Kuopio Wine Festival
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Osuuskauppa PeeÄssän järjestämän Kuopio Wine Festivalin ruokakadun kannattavuus. Toisena tutkimuskohteena oli lauantai-iltapäivinä järjestettyjen ilmaisaukioloaikojen kannattavuus. ...
Facebook markkinoinnin merkitys yritykselle
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantaja on Sport & Spa Hotel Vesileppis. Opinnäytetyössä tehtävän kampanjan tavoitteena oli sähköisen markkinoinnin avulla lisätä hotellin hiljaisten kuukausien myyntiä. Työssä keskityttiin ...