Haku
Viitteet 1-10 / 225
Lähiruokaa kauppahallista : Kuopion kauppahallin lähiruokatarjonta ja siihen liittyvät haasteet
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2014)
Kauppahalli Kuopion maineikkaan torin kupeessa on toiminut savolaisen lähiruoan myyntipaikkana jo toistasataa vuotta. Nykyisin Kuopion kauppahalli palvelee niin vuosikymmenten myötä tutuiksi tulleita vakioasiakkaita kuin ...
Kirkon Paikkojen nykytila-analyysi : tutkimus evankelis-luterilaisten seurakuntien leiri- ja kurssikeskuksista
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2015)
Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat ympäri Suomea omistavat leiri- ja kurssikeskuksia. Kirkon Paikat on yhteistyörengas, joka kokoaa yhteen näitä keskuksia. Tällä hetkellä Kirkon Paikkoihin kuuluu 38 toimipaikkaa. ...
Discover Russia : harjoitteluoppaan laadinta Venäjälle harjoitteluun lähteville
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2015)
Venäjä ja Suomi, pitkän yhteisen historian omaavat naapurit, joiden välit ovat edelleenkin vaihtelevat. Venäjä on Suomelle tärkeä kauppakumppani, mutta yhteistyössä olisi kehittämisen varaa. Venäjän kieli, kulttuuri ja ...
Matkailukeskuksen hiihtolomien ohjelman suunnittelu, toteutus ja koordinointi
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2018)
Tässä opinnäytetyössä esitellään työn toimeksiantajan Laajis Oy:n hiihtolomien ohjelmien suunnittelu, toteutus ja koordinointi. Matkailukeskus Laajis Oy toimii laskettelukeskuksena, majoitus- ja ravintolapalveluiden sekä ...
Kouluruokailun parhaat käytänteet Suomessa
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön keskeisenä tavoitteena oli antaa Kuopion kaupungille sekä sen ruokapalvelutuottaja Servicalle kei-noja edistää kouluruokailua eri tavoin. Opinnäytetyöprosessin aluksi kartoitettiin Suomessa kouluruokailun ...
Kilpailuetu ja toimivimmat markkinointikavat ravintola-alalla : Case Amarillo Kuopio ja Apteekkari Bar&Club
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tehdä markkinointitutkimus kahdelle Kuopiossa sijaitseville Osuuskauppa PeeÄssän ravintoloille Amarillolle ja Apteekkarille. Tutkimuksen lähtökohtana on selvittää ravintoloiden toimivimpia ...
Kansainväliset valmiudet opinnoissa - Savonian opiskelijoiden kokemus
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Savonia ammattikorkeakoulun opiskelijoiden mielipiteitä ja kokemuksia kansainvälisyydestä ja kansainvälisten valmiuksien kehittymisestä opinnoissa. Savonian lukukausikyselyssä ...
Palvelukokonaisuuden ja laadunhallinnan kehittäminen ravintola Frans & Sophiessa
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämä opinnäytetyö käsittelee asiakaspalvelun laatua ja kuinka se toteutuu ala carte- ravintolassa. Opinnäytetyön aiheena oli Kuopiolaisen Frans & Sophien ravintolan palvelun laadun tutkiminen ja sen kehittäminen. Opinnäytetyön ...
Liiketoiminnan kehittämissuunnitelma Kesäravintola Maccoy
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2015)
Yrityksissä pyritään kehitystyön avulla luomaan uusia toimintamalleja, -tapoja ja – menetelmiä sekä uudistamaan tuotteita ja palveluita ympäristön, asiakkaiden ja omien tarpeiden pohjalta. Yritystoiminnan kehittäminen ...
Asiakassegmentointi; suomalaisten pienpanimo-oluiden kuluttajien ostokäyttäytyminen
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2018)
Suomalaiset pienpanimot ovat raivanneet tiensä osaksi suomalaista olutkulttuuria. Pienpanimoita on perustettu muutamassa vuodessa kymmeniä ja ala tuntuu olevan jatkuvassa nousussa sekä kasvussa. Suomalaisten pienpanimoiden ...