Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kahvin tuonti Brasiliasta Suomeen
(2020)
Teoreettisen opinnäytetyön tarkoitus on ollut tutkia kahvin tuonnin prosessia Brasiliasta Euroopan Unioniin, erityisesti Suomeen. Päämääränä on ollut kuvata tuontiprosessia mahdolliselle kahvialan yrittäjälle.
Tietoperustana ...
Uuttoveden kationien vaikutus pesu- ja natural-prosessoituun kahviin
(2022)
Kahvimarjat tulee prosessoida, jotta niiden siemeniä voidaan kutsua raakakahviksi. Kahvin käsittelytapa vaikuttaa merkittävästi kahvin makuun, sillä prosessoinnin aikana muodostuvat kahvin maun esiasteet. Paahtamisen aikana ...
Transnational private regulation, system level innovations and supply chain governance in the coffee sector : Evidence from Brazil, Italy and Finland
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
This publication presents the results of an empirical and comparative research. It was conducted by a team of legal scholars of Turku University of Applied Sciences (Finland), the European University Institute (Florence, ...