Haku
Viitteet 1-10 / 262
Keittoekstruusion käyttö soijatuotteen valmistuksessa
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Työn tarkoituksena oli tuottaa ja kehittää pilot-mittakaavassa puffautunut soijatuote, joka vastaisi teollisuudessa valmistettavaa kaupallista tuotetta. Valmistettava soijatuote oli ihmisille suunnattu, elintarvikekäyttöön ...
Painovärien ja filmimateriaalien vaikutus filmimateriaalien väliseen laminointilujuuteen
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Työn tarkoituksena oli perehtyä Amcor Flexibles Finland Kauttua-nimisen yksikön valmistamien joustopakkausmateriaalien laminointilujuuteen vaikuttaviin tekijöihin ja määrittää seurannan avulla vaihtelun suuruutta eri ajojen ...
Streptavidiinipinnan biotiininsitoutumiskapasiteetin tutkiminen
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia irtokaivoon pinnoitetun streptavidiinikerroksen biotiinin sitoutumiskapasiteettia osana DHR Finland Innotrac Diagnostics Oy:n tuotantoprosessia. Sitoutumisreaktio vaikuttaa yrityksen ...
Solujen viabiliteetin määrittäminen geelimäisissä ja vaahtomaisissa biomateriaaleissa
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Biomateriaaleja käytetään kudosteknologiassa solujen kasvu- ja kiinnittymisalustana, jonka tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sekä materiaalin elastisuus että huokoisuus. Ominaisuuksiltaan erilaisia materiaaleja voidaan käyttää ...
Ravintolisäyrityksen perustaminen ja laihdutusvalmisteen kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli perehtyä ja selvittää ravintolisäyrityksen perustamiseen vaadittavat asiat sekä oman laihdutustuotteen kehittämiseen tarvittavat toimenpiteet. Ravintolisäyritykset ja niiden toiminta ...
Lusiferaasia ilmentävien haimasyöpäsolulinjojen karakterisointi
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön aiheena oli karakterisoida lusiferaasileimattujen Capan-1-, Panc-1- ja MiaPaca-2 -haimasyöpäsolulinjojen kasvua ja käyttäytymistä in vitro -olosuhteissa. Solulinjojen kasvun karakterisoinnin tavoitteena oli ...
Panimoympäristön kehitystyö : vierteen jäähdytyksen optimointi Braumeister 200 L -pienpanimojärjestelmälle
(2019)
Oluen tuottamisprosessi alkaa vierteen valmistuksella panimojärjestelmän säiliössä. Vierteen valmistus tapahtuu järjestelmään syötetyn reseptin mukaisesti. Valmistuksen loppuvaiheessa vierre on kiehuvan kuumaa. Keittoajan ...
Antigeeniliuosannostelijan karakterisointi
(Turun ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyössä tutkittiin Troponiini I ja Troponiini T antigeenien käyttäytymistä Multidrop™ Combi reagenssiannostelijaa käytettäessä. Työn tavoitteena oli saada Radiometer Turku Oy:n tuotantoon uusi antigeeniliuosannostelija. ...
Flotaatiolaitteiston toiminnan optimointi
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia, miten flotaatiolaitteistolla voitaisiin parantaa fosforinpoistoa ja voitaisiinko jälkiselkeytysallas korvata flotaation avulla kokonaan. Työ on toteutettu yhteistyössä laitteiston ...
Keneen luottaa ravitsemusneuvonnassa? : ihmisten suhtautuminen eri ravitsemusneuvojiin
(Turun ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän kansainvälisen opinnäytetyön tarkoituksena oli saada selville ihmisten suhtautuminen eri ravitsemusneuvojiin. Tutkimusta varten kehiteltiin kyselylomake Belgialaisen, Espanjalaisen ja Italialaisen korkeakouluopiskelijan ...