Haku
Viitteet 1-10 / 248
Painovärien ja filmimateriaalien vaikutus filmimateriaalien väliseen laminointilujuuteen
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Työn tarkoituksena oli perehtyä Amcor Flexibles Finland Kauttua-nimisen yksikön valmistamien joustopakkausmateriaalien laminointilujuuteen vaikuttaviin tekijöihin ja määrittää seurannan avulla vaihtelun suuruutta eri ajojen ...
Solujen viabiliteetin määrittäminen geelimäisissä ja vaahtomaisissa biomateriaaleissa
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Biomateriaaleja käytetään kudosteknologiassa solujen kasvu- ja kiinnittymisalustana, jonka tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sekä materiaalin elastisuus että huokoisuus. Ominaisuuksiltaan erilaisia materiaaleja voidaan käyttää ...
Streptavidiinipinnan biotiininsitoutumiskapasiteetin tutkiminen
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia irtokaivoon pinnoitetun streptavidiinikerroksen biotiinin sitoutumiskapasiteettia osana DHR Finland Innotrac Diagnostics Oy:n tuotantoprosessia. Sitoutumisreaktio vaikuttaa yrityksen ...
Broilerituotteiden pakkaus- ja logistiikkaketjun tutkinta : tuoterikkojen etsiminen ja estäminen
(2019)
Työn tarkoituksena oli tutkia Naapurin Maalaiskana Oy:n tuotesarjaa, jolla on ilmennyt usein rikkoutuneita tai viallisia rasioita. Työn aikana tutkittiin broilerituotteiden pakkausketjua ja -materiaaleja, jotta saataisiin ...
Keittoekstruusion käyttö soijatuotteen valmistuksessa
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Työn tarkoituksena oli tuottaa ja kehittää pilot-mittakaavassa puffautunut soijatuote, joka vastaisi teollisuudessa valmistettavaa kaupallista tuotetta. Valmistettava soijatuote oli ihmisille suunnattu, elintarvikekäyttöön ...
Antigeeniliuosannostelijan karakterisointi
(Turun ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyössä tutkittiin Troponiini I ja Troponiini T antigeenien käyttäytymistä Multidrop™ Combi reagenssiannostelijaa käytettäessä. Työn tavoitteena oli saada Radiometer Turku Oy:n tuotantoon uusi antigeeniliuosannostelija. ...
Panimoympäristön kehitystyö : vierteen jäähdytyksen optimointi Braumeister 200 L -pienpanimojärjestelmälle
(2019)
Oluen tuottamisprosessi alkaa vierteen valmistuksella panimojärjestelmän säiliössä. Vierteen valmistus tapahtuu järjestelmään syötetyn reseptin mukaisesti. Valmistuksen loppuvaiheessa vierre on kiehuvan kuumaa. Keittoajan ...
Keskitetyn tietokannan hyödyntäminen laitossuunnittelun dokumenttien luonnissa
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kuinka Focusplan Oy voi tehostaa laitossuunnittelun dokumenttien luontia Autodeskin AutoCAD P&ID 2013 ja Plant 3D 2013 -ohjelmilla. Molemmat ohjelmat ovat tietokantapohjaisia ...
Flotaatiolaitteiston toiminnan optimointi
(Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia, miten flotaatiolaitteistolla voitaisiin parantaa fosforinpoistoa ja voitaisiinko jälkiselkeytysallas korvata flotaation avulla kokonaan. Työ on toteutettu yhteistyössä laitteiston ...
Ravintolisäyrityksen perustaminen ja laihdutusvalmisteen kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli perehtyä ja selvittää ravintolisäyrityksen perustamiseen vaadittavat asiat sekä oman laihdutustuotteen kehittämiseen tarvittavat toimenpiteet. Ravintolisäyritykset ja niiden toiminta ...