Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kaurapohjaisen jäätelön tuotekehitys
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää jo markkinoilla olevan luomukaurapohjaisen jäätelön rakenteesta pehmeämpää ja kevyempää, jolloin sen lusikoitavuus suoraan pakkasesta otettuna helpottuu.
Opinnäytetyössä perehdyttiin ...
Soygurt tuotteiden prosessin ja tuotevaihtojen optimointi
(2022)
Optimoidaan Kavli Oy Turun elintarviketehtaan Soygurt-tuotteiden prosessi ja tuotantolinja. Tavoitteena oli selvittää prosessin ja tuotantolinjan nykytilanne sekä esittää kehitysehdotuksia sekä prosessin että tuotevaihtojen ...
Tuoreleivontatuotteista syntyvän hävikin kierrätys osaksi uusia elintarvikkeita
(2022)
Opinnäytetyön päätavoitteena oli kehittää uusi elintarviketuote käyttäen pääraaka-aineena hävikkileipää. Työssä kehitettiin tuoteideoita, joita testattiin käytännössä valmistamalla tuotteista koe-eriä. Koe-erien valmistamisen ...