Haku
Viitteet 1-3 / 3
Raaka-aine- ja henkilövirtojen nykytilanteen kartoitus ja optimointi
(2021)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Suomen Nestlé Oy ja työ suoritettiin Turun lastenruokatehtaalla. Opinnäytetyön tavoitteena oli antaa toimeksiantajalle parhaat mahdolliset ehdotukset uusista optimoiduista ...
Opinnäytetyöprosessin kehittäminen
(2021)
Opinnäytetyön tavoite oli kehittää nykyistä opinnäytetyöprosessia sekä suunnitella kurssipohja itslearning-opintoympäristöön. Työ tavoitteena oli tehostaa ja parantaa Turun ammattikorkeakoulun prosessi- ja materiaalitekniikan ...
Soygurt tuotteiden prosessin ja tuotevaihtojen optimointi
(2022)
Optimoidaan Kavli Oy Turun elintarviketehtaan Soygurt-tuotteiden prosessi ja tuotantolinja. Tavoitteena oli selvittää prosessin ja tuotantolinjan nykytilanne sekä esittää kehitysehdotuksia sekä prosessin että tuotevaihtojen ...