Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kaurapohjaisen jäätelön tuotekehitys
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää jo markkinoilla olevan luomukaurapohjaisen jäätelön rakenteesta pehmeämpää ja kevyempää, jolloin sen lusikoitavuus suoraan pakkasesta otettuna helpottuu.
Opinnäytetyössä perehdyttiin ...
Tuoreleivontatuotteista syntyvän hävikin kierrätys osaksi uusia elintarvikkeita
(2022)
Opinnäytetyön päätavoitteena oli kehittää uusi elintarviketuote käyttäen pääraaka-aineena hävikkileipää. Työssä kehitettiin tuoteideoita, joita testattiin käytännössä valmistamalla tuotteista koe-eriä. Koe-erien valmistamisen ...
Alkoholiton kuohujuoma
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää luomu alkoholiton kuohujuoma käyttäen villiyrttejä. Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Turun piispanristillä toimiva elintarvikealan yritys Lapin Maria Oy. Työssä käytettäviksi ...