Haku
Viitteet 1-9 / 9
Case: Nuorten, alle 35 -vuotiaiden jäsenten aktiivisen toiminnan kehittäminen Ammattiliitto Pron paikallisyhdistyksessä
(2019)
Tämän tutkimukseni tavoitteena oli selvittää Ammattiliitto Pron nuorten, alle 35 -vuotiaiden, jäsenten aktiivisuutta yhdistystoiminnassa sekä yhdistyksien järjestämiin tapahtumiin osallistumisessa. Tarkoituksena oli myös ...
Tiimityöstä työmotivaatiota : tiimityön kehittäminen ravintola- ja catering-alan opetushenkilöstön keskuudessa
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on kehittää tiimityöskentelyä Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymässä, Keudassa.Kehittämiskohteena oli ravintola- ja catering-alan opetushenkilöstöstä koostunut tiimi, joka toimii neljällä ...
Sienestämisen tuotteistaminen
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
Menestyvän matkailuyrityksen on pystyttävä kehittymään jatkuvasti ja vastaamaan toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin. Matkailualaan vaikuttaa voimakkaasti sesonkien vaihtelevuus, minkä takia toimintaa on tasapainotettava ...
Mitä ammatillisen koulutuksen rakennemuutos merkitsee suurkeittiö- ja ravintolayrityksille
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
Ammatillinen koulutus on jälleen muutoksessa. Vuoden 2018 alusta astuu voimaan toisen asteen ammatillisen koulutuksen muutos eli reformi. Ammatillisen koulutuksen reformi on tämän hetken hallituksen kärkihankkeita. Hankkeessa ...
Lounasruokailun asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän laadullisen kehittämistyön tavoitteena oli löytää keinoja paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi, käyttämällä palvelumuotoilun periaatteita kehittämisen välineenä. Tarkoituksena oli myös selvittää, mitkä asiat ...
Paikallisten asukkaiden motivaation merkitys Saimaa Geopark -luontokohteiden kehittämisessä
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää Saimaa Geopark Ry:n luontokohteiden kahden kylän asukkaiden ajatuksia siitä, mikä motivoi heitä kehittämään geo- ja luontomatkailukohteita. Lisäksi selvitettiin mitä paikalliset ...
Kun meidät myydään : esimiesten kuormittuminen ja jaksaminen yrityksessä, jonka liiketoiminta on myynnissä
(2019)
Tutkimuksessa haluttiin tutkia esimiesten kokemuksia epävarmassa tilanteessa. Liiketoiminnasta oli tehty myynti-ilmoitus, mutta kauppa oli vielä hyväksyttävänä kilpailuvirastolla. Tutkittiin tämän vaikutusta esimiestyöhön ...
Customer satisfaction and service development for tour operator La Moet Phuket
(2019)
The purpose of this thesis was to study La Moet Phuket operations to find out customer satisfaction and to find out how service and tour products could be developed. The idea was to find out how satisfied customers are in ...
Hotellin konseptin kehittäminen : case Lappeenranta Spa
(2019)
Opinnäytetyön aiheena oli hotellin konseptin kehittäminen luksus- käsitteeseen perustuen. Opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa Lappeenranta Spa:lle kilpailukykyinen, luksus- ajatuksen huomioon ottava ehdotus, jonka pohjalta ...