Haku
Viitteet 1-5 / 5
Ravintola Totemin baaritiskin uudelleen järjestely
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön aiheena oli baaritiskin uudelleen järjestely Ravintola Totemissa. Työn avulla haluttiin parantaa baaritiskin toimivuutta ja sen kautta tehostaa myyntiä ja henkilökunnan työskentelemistä. ...
Venäläisten asiakkaiden odotukset ja toiveet Scandic Patrian ravintola Torillan palveluista
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyössä tutkittiin venäläisten asiakkaiden toiveita ja odotuksia Scandic Patrian ravintola Torillan palveluista. Venäläisten matkailijoiden määrä on kasvanut ja kasvaa edelleenkin Lappeenrannassa ja koko ...
Pitopalvelun tuotteistaminen ja markkinointi, case: Cafe Charlotta
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön päätavoitteena oli lahtelaisen yrityksen, Cafe Charlottan, pitopalvelutoiminnan tuotteistamisen ja markkinoinnin kehittäminen. Työn tuotoksina syntyi suunnitelma yrityksen Internet-sivujen pitopalveluosiosta ...
Tilaisuuden järjestäminen
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön aiheena oli hyväntekeväisyystapahtuman järjestäminen Pub Olterissa Lappeenrannassa, jossa ei ole ennen toteutettu vastaavanlaista tapahtumaa. Opinnäytetyö tulee olemaan jatkossa apuna suunnittelussa ja ...
Asiakastyytyväisyys ravintola Mestaritallissa vuonna 2009
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli asiakastyytyväisyys ravintola Mestaritallissa kevään ja kesän 2009 aikana. Tarkoituksena oli antaa kokonaisvaltainen käsitys siitä, mitkä eri tekijät vaikuttavat asiakastyytyväisyyden ...