Haku
Viitteet 1-10 / 12
Ruokalistan tuotekehitysprosessin alkuvaiheen toimenpiteet
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön aiheena oli ruokalistan tuotekehitysprosessin alkuvaiheen toimenpiteet. Toiminnallinen opinnäytetyö tehtiin yhteistyössä Cafe Restaurant Villipippurin, Etelä- Karjalan osuuskauppa kanssa. Työn tavoitteena oli ...
Palveluyrityksen asiakaspalvelu
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Yritys X:n asiakaspalvelun laadun tila henkilöstön näkökannalta ja tuoda esille mahdollisia kehitys- vaihtoehtoja. Tutkimusongelmana oli miten parantaa asiakaspalveluproses ...
Luottamuksen ja tiedonkulun merkitys projektissa, case: Suomen Keittiömestareiden Talvipäivät Imatralla 2011
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyössä tutkittiin luottamuksen ja tiedonkulun merkitystä projektin to-teutumiselle. Tutkimus tehtiin projektipäälliköiden näkökulmasta. Tutkimuson-gelmana oli selvittää, kuinka luottamus ja tiedonkulku vaikuttavat ...
Ruokakulttuuri ja lähiruoka elämyksellisen hääjuhlatuotteen kehittämisessä
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön aiheena oli kehittää Pubec Oy:n pitopalvelulle valmis ja toimiva malli elämyshäiden järjestämiseksi. Elämyshäiden ruokapalveluiden kehittelyssä paneuduttiin elämyksien syntymisen lisäksi savolais-karjalaiseen ...
Teemaillallisen tuotteistaminen tapahtuman järjestäjälle: Suomen keittiömestareiden talvipäivät Imatralla 12.2.2011
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän opinnäytetyön lähtökohtana oli tuotteistaa Suomen Keittiömestareiden talvipäiväillallinen ja tehdä sen pohjalta ohjeistus, jota he voivat hyödyntää suunnitellessaan tulevia tapahtumia. Opinnäytetyön teoriaosuus koostui ...
Matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijoiden erityisruokavalio-osaaminen
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön aiheena oli matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijoiden erityisruokavalio-osaaminen. Opinnäytetyössä selvitettiin opiskelijoiden erityisruokavalio-osaamista ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen. ...
Anniskeluravintolan ydinkilpailijoiden vetovoimatekijöiden selvittäminen strategista johtamista ja markkinointia hyödyntäen
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän opinnäytetyön lähtökohtana oli yhteistyökumppanin tarve saada tietoa ydinkilpailijoistaan. Tutkimusongelmaksi määriteltiin vetovoimatekijöiden kartoittaminen. Opinnäytetyössä käytettiin sekä strategista johtamista ...
Asiakastyytyväisyyskysely Kotileipomo H. Vaittinen KY:lle
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia Kiteellä sijaitsevan Kotileipomo H. Vaittisen asiakastyytyväisyyttä kesän 2010 aikana asiakastyytyväisyyskyselyn avulla. Kyselyn tavoitteena oli selvittää Kotileipomo H. Vaittisen ...
Ammattiosaamisen näytöt yrityksen ja ammattiopiston yhteistyössä
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön aiheena oli selvittää, miten ammattiosaamisen näytöt toimivat paikallisen osuuskaupan ja ammattiopiston yhteistyössä koskien ravintolan salipuolen tarjoilijoita. Ammattiosaamisen näytöt ovat olleet käytössä ...
Palvelujen tuotteistaminen Laivaravintola Prinsessa Armaadalle
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyöni oli toiminnallinen opinnäytetyö, jonka aiheena oli palveluiden tuotteistaminen Laivaravintola Prinsessa Armaadalle. Tavoitteena oli suunnitella selkeät tuotepaketit ryhmäruokailuihin ja polttareihin. Projekti ...