Haku
Viitteet 1-10 / 28
Selvitys Makujen Lappi -ruokatapahtuman verkostoitumisesta : "Kehittämisideoiden ongintaa"
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Rovaniemen kaupungintalolla järjestettiin ensimmäinen Makujen Lappi- ruokatapahtuma toukokuussa 2010. Tapahtuma oli matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammattilaisille suunnattu seminaari ja sen tavoitteina olivat ...
Informaatiokansiot osana markkinointia
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän työn tarkoituksena oli tehdä yrittäjälle informaatiokansiot ja tutkia niiden liittymistä markkinointiin. Lisäksi tein yrityksen asiakkaille asiakastyytyväisyyskyselyn selvittääkseni asiakkaiden näkökulman yrityksen ...
Ei pidä tuijottaa pelkkää vammaa, vaan palvella ihmistä : Erityisasiakkaiden kohtaaminen kahvilassa ja ravintolassa
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Esteettömyyden vaatimus on paljon muutakin kuin fyysinen esteettömyys. Asenteiden muutos koskee sekä vammaisia itseään että asiakaspalvelijoita, jotka kohtaavat päivittäin erityisasiakkaita.
Opinnäytetyössäni käsittelen ...
Restonomikoulutuksen ja työelämän kohtaaminen pohjoisessa työympäristössä
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyömme tarkoituksena oli tutkia hotelli- ja ravintola-alan restonomikoulu-tusta työelämälähtöisyyden kannalta. Tutkimusongelmanamme oli selvittää mitä hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma sisältää ja miten ...
Selvitys pohjoissuomalaisen hotellin ja ravintolan imagosta
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämä opinnäytetyö käsittelee erään Pohjoissuomalaisen yrityksen imagoa. Työn tavoitteena oli selvittää yritykseen kuuluvan hotellin ja ravintolan imagoa sekä mielikuvia. Aihe on rajattu siten, että työssä käsitellään ...
Enontekiön Hetan kahvila- ja ravintolapalvelujen riittävyys vuonna 2010
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Tässä opinnäytetyössä selvitetään, millaisia kahvila- ja ravintolapalveluja Enontekiön kirkonkylässä Hetassa on tällä hetkellä tarjolla ja onko kylässä riittävästi kahvila- ja ravintolapalveluja. Toimeksiantajana työssä ...
Lähiruoan käyttö Tunturi-Lapin ravintoloissa
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyö toteutettiin toimeksiantona Tunturi-Lapin Kehitys ry:lle. Työn tarkoituksena oli tutkia lähiruoan käyttöä Tunturi-Lapin ravintoloissa. Tavoitteena oli selvittää käytön nykytila, mahdollisuudet ja esteet. ...
"Jalkaa oven väliin" : Työelämäyhteistyön vaikuttavuus opiskelijan näkökulmasta
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää opiskelijoiden näkökulma Restonomi kehittäjänä – uusi toimintamalli yritysyhteistyöhön hankkeen työelämäyhteistyöstä ja vaikuttavuudesta. Tutkimusmenetelmiksi valittiin kysely- ja ...
Franchising-yrittäjyys uravaihtoehtona
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Yrittäjäksi ryhtyminen on todella suuri päätös, ja monelle myös vaikea. Monet saattavat haluta yrittäjäksi, mutta eivät oikein tiedä mikä olisi niin kannattava liikeidea että yrittäjäksi kannattaa sekä uskaltaa ryhtyä. ...
Poroemännän ilta - elämänmakua Korvatunturin juurelta
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Tässä opinnäytetyössä kehitin ja toteutin ohjelmapalvelullisen ruokatuotteen Kaaret-kosken edustus- ja juhlapalvelu Oy:lle Sodankylään. Taustalla on työkokemukseni yrityksessä usean vuoden ajalta. Työni poroelinkeinon ...