Haku
Viitteet 1-5 / 5
Lasten ravitsemuskasvatuksen viisi askelta : Terveyttä edistävä ruokakurssi 10-11-vuotiaille lapsille Sapere-menetelmän aistien maailmassa
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyössä kehitettiin 10–11-vuotiaille lapsille ravitsemuskasvatuksellinen ruokakurssi, jonka keskeisimpiä tehtäviä ja tavoitteita olivat lasten terveyden edistäminen, koulun ja kodin ravitsemuskasvatuksen tukeminen ...
RUOKATUNTEMUKSELLA EVÄITÄ ELÄMÄÄN : Lasten ruokatuntemuksen kehittäminen Metsokankaan yhtenäisperuskoulun 5.–6.-luokkalaisille
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli perehtyä 5.–6.-luokkalaisten ruokatuntemuksen nykytilaan ja kehittää sitä oppituntien avulla. Lisäksi haluttiin selvittää, miten ruokakasvatus toteutuu ala-asteella ja millä tavoin ruokatuntemusta ...
Luonnon virtaa - Voimaretki luontoon : Luontoteemaisen ohjelmapalvelutuotteen suunnittelu Arctic Hotel Kierikille
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön aiheena on ennakoivan tuotekehityksen avulla suunniteltu ohjelmapalvelutuote. Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Arctic Hotel Kierikki, joka sijaitsee Oulun Yli-Iissä noin 50 kilometrin päässä Oulusta ...
Selvitys tapahtuma-aktiviteettien merkityksestä tapahtumakävijöiden ja tapahtumanjärjestäjien näkökulmasta
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön aiheena oli selvittää tapahtuma-aktiviteettien merkitystä tapahtumakävijöiden ja tapahtumanjärjestäjien näkökulmasta eri tapahtumissa. Opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa, millaisia aktiviteetteja ihmiset ...
Näkemyksiä kummitoiminnasta ja perhedyttämisestä : case Scandic
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyössä selvitettiin perehdytystä Scandic Rovaniemi tarkkaillen kum-mitoimintaa, joka oli ollut aikaisemmin käytössä perehdytyksen apuna. Opin-näytetyössä selvitettiin, miten kummitoiminta auttaisi perehdyttämisessä ...