Haku
Viitteet 1-9 / 9
Perehdytyssuunnitelma ravintola Hallan Karhuun
(2021)
Opinnäytetyön tehtävänä oli tehdä ravintola Hallan Karhuun selkeä perehdytyssuunnitelma, joka helpottaa esimiestä tai mahdollisesti työhön perehdyttäjää perehdytysprosessissa. Perehdytyssuunnitelma toimii muistilistana ...
Työhyvinvoinnin edistäminen Rovaniemen matkailualalla
(2020)
Opinnäytetyössä tehtävänä oli selvittää positiiviseen työntekijäkokemukseen vaikuttavia työhyvinvoinnin tekijöitä Rovaniemen matkailualalla. Kehitystehtävänä oli tuottaa lisää tietoa toimeksiantajana toimivalle hankkeelle ...
Esihenkilön työkalupakki työtyytyväisyyden johtamiseen
(2021)
Työtyytyväisyys on aihe, joka koskettaa kaikkia työssäkäyviä. Työtyytyväisyyden johtaminen vaatii johtamistaitoja, ihmisosaamista, esimerkillisyyttä ja sosiaalisia taitoja. Keskustelemalla, kuuntelemalla, kunnioittamalla, ...
Ravintola-alan työhyvinvoinnin kehittäminen : työhyvinvoinnin kehittämisopas henkilöstölle
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli tarkastella Oulussa toimivan ravintolan henkilöstön työhyvinvointia. Pitkät työpäivät kuormittavat henkilöstöä, lisäävät stressiä ja työuupumusta, mikä on pahimmillaan johtanut siihen, että ...
Covid-19-pandemian vaikutukset Lapin matkailualan yrittäjien työhyvinvointiin sekä keinot sen edistämiseksi
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli covid-19-pandemian vaikutukset Lapin matkailualan yrittäjien työhyvinvointiin sekä keinot sen edistämiseksi.
Opinnäytetyön tehtävänä oli selvittää Lapin matkailualan yrittäjien tämänhetkinen ...
Arvostuksen tunne työyhteisössä
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli Original Sokos Hotel Arinan kerroshoitajien työhyvinvoinnin kehittäminen. Tutkimuspainotteisen opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa kerroshoitajien arvostuksen tunteen kokemuksia työyhteisössä. ...
Matkailumarkkinointia työntekijöille positiivisen työnantajakuvan avulla
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli positiivisen työnantajakuvan merkitys osana matkailualan houkuttelevuutta. Ukrainan sota, koronapandemia, työvoimapula ja muut matkailualan epävarmuudet ovat vähentäneet työn kiinnostavuutta. ...
Itsensä johtaminen esihenkilötyön tukena
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli itsensä johtaminen esihenkilötyön tukena. Työn toimeksiantajana oli Alkoholialan toimihenkilöt ry, jonka pääasiallinen toimiala on ammattiliitot ja ammattijärjestöt. Yhdistys on ammattiliitto Pro:n ...
Työhyvinvoinnin toteutuminen vieraanvaraisuusalalla
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli työhyvinvoinnin toteutuminen vieraanvaraisuusalalla. Toimeksiantajana toimi Gustav Kitchen & Bar, joka on rovaniemeläinen vuonna 2020 avattu ravintola. Opinnäytetyön tehtävänä oli selvittää, kuinka ...