Haku
Viitteet 1-10 / 12
Palvelun laadun kehittäminen Leipomo-Kahvila Káfetissa
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada selville Leipomo-Kahvila Káfetin asiakastyytyväisyyden ja laadun nykytilanne. Toimeksiantaja voi hyödyntää opinnäytetyössäni saatuja tuloksia kehittäessään toimintaansa. Palvelun laatua ...
Kosher-ruokaohjeistus matkailuyritykselle
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyöni tavoite oli laatia kosher-ruokaohjeistus matkailuyritykselle.
Toimeksiantajakseni tälle työn sain samassa aikuisryhmässä opiskelleen Teija Kaaretkosken, joka omistaa pitopalveluyrityksen Sodankylässä.
Tietoperustaa ...
Monipuolisia haasteita turvallisessa ympäristössä : Opettajien näkemyksiä ala-asteikäisten lasten opintoretkien järjestämiseen vaikuttavista tekijöistä
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyössäni selvitin opettajien toiveita ala-asteikäisten opintoretkiin liittyen. Toimeksiantajanani Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy toivoi saavansa työni kautta informaatiota kohderyhmän käyttäytymisestä valitessaan ...
"Ruoka puhuu puolestaan" Yrityksen kotisivujen merkitys ruokaravintolan valinnassa Rovaniemellä
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön tavoitteena on saada selville käyvätkö rovaniemeläiset ravintola-asiakkaat katsomassa ravintolan kotisivuja ennen ruokaravintolan valintaa ja vaikuttaako kotisivuilla jokin ravintolan valintaan. Aiheemme on ...
Työntekijöiden hyvinvointi ammattikeittiössä muutosten keskellä
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Nykyajan yritysmaailmassa mylläävät jatkuvat muutokset. Muutosten johtamisesta on tulossa yhä enemmissä määrin päivittäisjohtamista. Muutosten vaikutusta työtekijöiden hyvinvointiin ei voida kiistää. Suuren muutoksen ...
Ruskamaratonin sähköisen markkinoinnin kehittäminen
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyössäni etsin lisää sähköisen markkinoinnin keinoja Levillä vuosittain järjestettävään Ruskamaratoniin. Tavoitteena oli saada uusia näkökulmia Ruskamaratoniin osallistuneilta henkilöiltä, ja sen perusteella ...
Henkilöstöjohtaminen ja asiakastyytyväisyys : Case Bar & Café Hemingway's Rovaniemi
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyössä käsitellään Rovaniemen Bar & Café Hemingway’sin asiakastyytyväisyyttä ja tutkitaan vuoropäällikön haastattelun avulla henkilöstöjohtamista. Kysely- ja haastatteluvastauksien perusteella halutaan selvittää, ...
Savolaista lähiruokoo : Juhla- ja eräruokalistat Loimutar Oy:lle
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tässä toiminnallisessa opinnäytetyössä suunnittelin Loimutar Oy:lle juhla- ja eräruokalistat käyttäen mahdollisimman paljon hyväksi lähialueella tuotettuja raaka-aineita. Työn ajankohtaisuus, toimeksiantajan pyyntö ja oma ...
Ruokatuotteen kehitys Kemijoen Loma Oy:lle
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyöni keskittyy ruokatuotteen kehitykseen. Ruokatuotteen kehittämisessä on hyödynnetty Matkailun tuotekehittäjän käsikirjaa. Käsikirja on tarkoitettu pienyrittäjille jotka tekevät tuotekehitystä. Opinnäytetyössä ...
Kansainvälisten matkailijoiden odotukset lappilaisista ravitsemispalveluista Rovaniemellä
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyömme käsittelee kansainvälisten matkailijoiden odotuksia lappilaisista ravitsemispalveluista Rovaniemellä. Työssämme perehdyimme asiakasodotuksiin vaikuttaviin tekijöihin, joiden pohjalta selvitimme Rovaniemellä ...