Haku
Viitteet 1-10 / 13
A LA CARTE -ANNOSTEN KEHITTÄMINEN RAVINTOLA HOTKUUN
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämä opinnäytetyö käsittelee à la carte -annosten suunnittelua Kuusamossa sijaitsevaan Ravintola Hotkuun. Työn lähtökohtina oli uusien tuotteiden suunnittelu ja sitä kautta tuotekehitysprosessin luominen yritykseen. Työssä ...
Simerockin aluetaloudelliset vaikutukset
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyön toimeksiantaja on Hurjat Kutsut Oy, joka järjestää Simerock festivaalia Rovaniemellä. Työssä tarkasteltiin festivaalin taloudellisia vaikutuksia alueellisella tasolla. Siinä tutkittiin määrällisen tutkimuksen ...
"Lähiettäisyyellä kaikki tässä ni" : Vapaa-ajan matkustajien odotuksia ja kokemuksia Rantasipi Rukahovista
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tässä opinnäytetyössä selvitimme Rantasipi Rukahovin asiakkaiden asiakastyytyväisyyttä, odotuksia ja kokemuksia hotellin palveluista sekä majoituksesta. Toimeksiantajana työssämme oli Restel Oy. Toteutimme haastattelut ...
Viinimatkailu viiniasiantuntijuuden kehittäjänä
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tässä työssä keskitytään viinimatkailuun ammatillisen kehittymisen näkökulmasta. Tavoitteena oli selvittää, kuinka viinimatkailu voi toimia viiniasiantuntijuuden kehittämisen välineenä. Työn tietoperusta koostuu viinimatkailun ...
Ammattikeittiöiden eri tuotantotavat : Mahdollisuus kehittää julkisia ruokapalveluita
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tässä opinnäytetyössä keskitytään ammattikeittiöiden eri tuotantotapoihin. Toimeksiantajana työssä on julkisia ateria- ja puhtauspalveluita tuottava Liikelaitos Oulun Serviisi. Työn tavoitteena oli selvittää eri tuotantotapojen ...
Tavoitteena vahva yritysbrändi : Hotelli-ravintola Lasaretin brändin vahvistaminen
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämä opinnäytetyö käsittelee yritysbrändin vahvistamista. Työ kohdistuu toimeksiantajayritykseen, oululaiseen
hotelli-ravintola Lasarettiin.
Tutkimusongelma työssä oli, millaisia mielikuvia
hotelli-ravintola Lasaretista ...
Rovaniemeläisten ravitsemisalan mikroyrittäjien työhyvinvointi
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tavoitteenani opinnäytetyössäni oli selvittää rovaniemeläisten ravitsemisalan mikroyrittäjien kokemaa työhyvinvointia eli sitä, miten yrittäjät sen itse kokevat ja mitkä tekijät siihen vaikuttavat. Lapissa pienimpien ...
No Ordinary Destination : Lapin matkailun imagomarkkinointihankkeen markkinointimenetelmät ja matkailijamäärien kehittyminen päämarkkinamaissa
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Lapland - The North of Finland on Lapin liiton vetämä kolmivuotinen matkailun imagohanke, joka toteutetaan yhteistyössä Lapin ja Koillismaan kuntien sekä Matkailun edistämiskeskuksen (MEK) kanssa. Suomi esitellään ulkomaisille ...
Hyväntekeväisyystapahtuman suunnitelma : Koko kansan hyväntekeväisyysjuoksu
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on toiminnallinen ja osallistava hyväntekeväisyystapahtuma. Toimeksiantajana työssä on Sydänlapset ja aikuiset ry Lapin alueosasto ja yhteistyökumppanina pitkänmatkanjuoksijoiden erikoisseura ...
Hyvinvointimatkailun tulevaisuudennäkymät Lapissa
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyössä tarkasteltiin hyvinvointimatkailun käsitettä ja siinä selvitettiin hyvinvointimatkailun tulevaisuudennäkymiä Lapissa. Hyvinvointimatkailu on käsitteenä laaja se voi tarkoittaa eri yhteyksissä eri asioita. ...