Theseus käyttökatko ma 22.4. klo 12 alkaen. Katko jatkuu 22.4. klo 15 asti ja on koko Theseuksen laajuinen. Lisäksi töiden käsittely ja syöttö on estetty ti 23.4. ainakin klo 12 asti.
Theseus service break from Mon 22.4. at 12:00. The break will last until 15:00 on Mon 22.4. and is Theseus-wide. In addition, processing and uploading of work will be blocked until at least 12:00 on Tue 23.4.
Haku
Viitteet 1-10 / 87
Osatyökykyisten ja pitkäaikaistyöttömien työllistäminen matkailualalle - esimerkkiyritys Myö Hostel
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena oli koota jo olemassa olevaa sekä luoda uutta tietoa
osatyökykyisten ja pitkäaikaistyöttömien työllistämisestä sekä monimuotoisesta
työyhteisöstä. Esimerkkiyrityksenä toimii kehitysvammaisia ...
"Nelostie" johdattaa kesäteatteriin : Asiakasprofiileista asiakasymmärrystä
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön aiheena oli asiakasymmärryksen kehittäminen asiakasprofiilin keinoin rovaniemeläiselle komediateatteri Lentävän Poron Teatterille. Tehtävänä oli luoda asiakasprofiili eri menetelmillä kerätyn tiedon pohjalta ...
Ravintolamaailman työntekijän itsensä johtamisen taidot ja vastuu osaamisen kehittämisestä : Kysymyspatteristo henkilöstölle
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön aiheena on Ravintolamaailman työntekijän itsensä johtamisen taidot ja vastuu osaamisen kehittämisestä. Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Ravintolamaailma Rovaniemi. Työn tehtävänä oli luoda organisaatiolle ...
Sisäisen viestinnän kehittäminen Iin Autokeitaalla
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön aiheena oli sisäinen viestintä. Työn toimeksiantajana oli Iin Autokeidas ja yhteyshenkilönä Iin Autokeitaan liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmi. Työn tehtävänä oli Iin Autokeitaan sisäisen viestinnän ...
Selvitys Makujen Lappi -ruokatapahtuman verkostoitumisesta : "Kehittämisideoiden ongintaa"
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Rovaniemen kaupungintalolla järjestettiin ensimmäinen Makujen Lappi- ruokatapahtuma toukokuussa 2010. Tapahtuma oli matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammattilaisille suunnattu seminaari ja sen tavoitteina olivat ...
Kukkolaforsen Turist & Konferensin asiakastyytyväisyyden kehittäminen
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on selvittää toimeksiantajayrityksen Kukkolaforsen Turist & Konferensin asiakastyytyväisyyttä. Tämän tutkimuksen avulla selviää toimeksiantajayrityksen asiakastyytyväisyyden nykytila, mökki- ...
Palvelun laadun kehittäminen Leipomo-Kahvila Káfetissa
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada selville Leipomo-Kahvila Káfetin asiakastyytyväisyyden ja laadun nykytilanne. Toimeksiantaja voi hyödyntää opinnäytetyössäni saatuja tuloksia kehittäessään toimintaansa. Palvelun laatua ...
Keveyttä tarjottimelle : Varusmiesten ostohalukkuus kevyempiin tuotteisiin Sodankylän sotilaskodissa
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyössä käsitellään Sodankylän sotilaskodin myyntituotteiden kehit-tämistä kyselylomakkeen avulla. Opinnäytetyön pohjana on VARU- interventio tutkimus. Projektin tarkoituksena oli saada tietoa nuorten miesten ...
Kosher-ruokaohjeistus matkailuyritykselle
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyöni tavoite oli laatia kosher-ruokaohjeistus matkailuyritykselle.
Toimeksiantajakseni tälle työn sain samassa aikuisryhmässä opiskelleen Teija Kaaretkosken, joka omistaa pitopalveluyrityksen Sodankylässä.
Tietoperustaa ...
"Kyllähän sitä yhren yön on vaikka airan vittaksena..." : kanta-asiakkaiden asiakastyytyväisyyden kehittäminen Hotelli Pohjanhovissa
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia Hotelli Rantasipi Pohjanhovin kanta-asiakkaiden asiakastyytyväisyyttä ja kehittää hotellin palveluja kanta-asiakkaiden näkökulmasta. Tutkimusongelmana työssäni oli se, että ...