Haku
Viitteet 1-3 / 3
Intuitio ja tiedolla johtaminen uusien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämisessä : case: Saarioinen Oy
(2019)
Nykypäivänä yrityksillä on valtavasti tietoa ja dataa käytettävissään. Tätä kerättyä tietoa käytetään päätöksenteon tukena lukuisissa eri päätöksentekotilanteissa. Onko faktaan pohjattu tieto ainoa ja paras tapa tehdä ...
Valmiskeittojen ja -ruukkujen lämmitysohjeiden tarkastelu
(2022)
Valmisruokien lämmitysohjeiden tarkoituksena on ohjeistaa kuluttajaa lämmittämään ateria lämmitysohjeiden mukaisesti. Selkeät ja toimivat lämmitysohjeet parantavat käyttäjän valmisruokakokemusta.
Opinnäytetyön tavoite ...
Vähittäiskaupan valmisruokien lämmitysohjeiden tarkastelu ja optimointi : komponenttituotteet ja pizzat
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tarkastella ja optimoida toimeksiantajan vähittäiskaupan valmisruokien lämmitysohjeet komponenttituotteiden ja pizzojen osalta. Lämmitysohjeiden toimivuutta tulee tarkastella tietyin ...