Haku
Viitteet 1-10 / 17
Asiakasymmärryksellä parempaan asiakaskokemukseen
(2019)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana oli Pirkkalan kunnan ruokapalvelut ja tarkoituksena oli kunnan oppilaitos Silmun, kahvila Hiirenkorvan kehittäminen asiakaslähtöisesti. Tavoitteena oli parantaa asiakaskokemusta niin, ...
Pandemian vaikutuksia Tallink Siljan merihenkilöstöön
(2021)
Opinnäytetyö kartoitti Tallink Silja Oy:n laivojen työturvallisuutta, sekä henkilökunnan mietteitä työnantajan toimia kohtaan pandemian aikana. Tämän opinnäytetyön seurantajakso oli talvi 2020 - kevät 2021, jolloin ...
Kouluruokailun järjestäminen pandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa
(2020)
Tämän opinnäytetyön aihe löytyi helposti vallitsevan Koronapandemian ja siitä johtuvien poikkeusjärjestelyjen vuoksi. Lisäksi tutkimusta pandemian aiheuttamasta etäruokajärjestelyistä ei ole aiemmin tutkittu. Opinnäytetyön ...
Ruokapalveluiden kehittäminen Campusravita Pyynikki
(2019)
Tässä opinnäytetyössä käsitellään Campusravita Pyynikki-ravintolan senioriasiakkaiden ruokapalveluiden kehittämistä. Ravintola on pieni, seniori-ikäisten palvelutalossa sijaitseva ruokala, jossa käy palvelutalon asiakkaita, ...
Lukuvuosisuunnitelmallinen ruokakasvatus
(2021)
Ruokavalintojen muodostuminen on monisyinen prosessi. Lapsuuden aikana opitut ruuan käytön tavat vaikuttavat aikuisuuteen, niin hyvät kuin epäterveellisetkin tavat. Epäterveellisiä ruuan käytön tapoja on haastavaa muuttaa ...
Sieniboxi - projektista yritykseksi : markkinatutkimuspainotteinen liiketoimintasuunnitelma
(2020)
Tämä opinnäytetyö on liiketoimintasuunnitelma projektille, joka on toiminut osuuskunnan alaisuudessa vuodesta 2015. Liiketoiminta siirtyy osuuskunnasta opinnäytetyön tekijän omalle toiminimelle keväällä 2020. Liiketoimin ...
Puodin palveluprosessin kehittäminen palvelumuotoilua hyödyntäen
(2021)
Tämä opinnäytetyö tehtiin Länsirannikon Koulutus Oy, WinNovan Rauman palveluosaston elintarvikemyymälä Puodin kehittämistyönä. Opinnäytetyön tavoitteena oli löytää keinoja ja kehittämisehdotuksia WinNovan elintarvikemyymälä ...
Ympäristöjärjestelmän kehittäminen Yritys Oy:ssä
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli laskea hiilijalanjälki Yritys Oy:lle, mutta opinnäytetyö laajeni Yritys Oy:n ympäristöjärjestelmän rakentamiseen. Taustalla oli tietoisuus ilmastonmuutoksesta ja pyrkimys sen vaikutusten ...
Oman oluen tuotteistaminen : miten asiakaslähtöisyys näkyy oman oluen suunnittelussa
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää restonomibrändiä ja ravintola Ohranjyvän myyntiä. Näiden saavuttamiseksi työssä päätettiin tuotteistaa restonomeille oma olut. Tuotteistusta varten työssä kerättiin määrällistä ...
Nuoren harjoittelijan onnistunut perehdytys
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää kokkolalaisen kahvilan, Café Stiinan perehdytysprosessia. Tarkoituksena oli luoda yritykselle perehdytysmateriaali. Kahvilaan tulee jonkin verran työharjoittelijoita ammattikoulusta, ...