Haku
Viitteet 1-10 / 46
Pirkanmaan kuntapäättäjien asenteet luomu- ja lähiruokaa kohtaan
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämä opinnäytetyö liittyy Pirkanmaan ProAgrian ”Luomu- ja lähiruoan tarjontaketjujen rakentaminen Pirkanmaalla” – hankkeeseen. Yksi hankkeen tavoitteista on lisätä luomun käyttöä julkisten palveluiden ammattikeittiöissä. ...
Reseptien kehittäminen perusruoka-aineallergiselle lapselle (6-24kk) Erimenu.fi- verkkopalveluun
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Lähestyin Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksen projektipäällikköä Aulikki Vuorista opinnäytetyön merkeissä. Toivoin keskustelun tuottavan minulle mielekkään ja yhteiskunnallisesti hyödyllisen opinnäytetyön aiheen. ...
Asiakastyytyväisyystutkimus Kahvila Punaportista
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Kahvila Punaportin asiakkaiden tyytyväisyyttä kahvilan palvelusta, laadusta ja yleisvaikutelmasta. Tutkimuksen pääkysymys on: Mikä on Kahvila Punaportin asiakastyytyväisyyden tila? ...
Ravitsemuskoulutus Lavian kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajille sekä ryhmäperhepäivähoidon hoitajille
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli järjestää ravitsemuskoulutus Lavian kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajille sekä ryhmäperhepäivähoidon hoitajille. Koulutuksen tarkoituksena oli käsitellä leikki-ikäisten lasten ...
Odotukset hotellihuoneelta nyt ja tulevaisuudessa
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön aiheena oli tutkia ihmisten odotuksia hotellihuoneelta. Tutkimus haluttiin toteuttaa, koska aiheesta kokonaisuudessaan ei ole tehty aikaisempia tutkimuksia. Aihe on myös kiinnostava sekä ajankohtainen hotellien ...
Työhyvinvointitutkimus kerroshoitajille Tampereen seudulla
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Työhyvinvointi on suosittu ja ajankohtainen aihe työelämässä. Työhyvinvointia on tutkittu viimeisen vuosikymmenen aikana runsaasti ja taloudellisesti se näyttelee suurta roolia nykypäivän yritysmaailmassa. Työhyvinvoinnista ...
Juhlatuotteen kehittäminen - Case Scandic hotels
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Osa Scandic hotels -ketjun liikeideaa on tarjota samaa korkeatasoista palvelua kaikissa ketjun hotelleissa. Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on selvittää, onko Scandic hotels -ketjun juhlatuotteessa eroavaisuuksia eri ...
Lounasruoan laatu ammatillisessa oppilaitoksessa
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Työssä on selvitetty Pirkanmaan ammattiopiston tarjoamaa lounasruoan laatua. Työn taustalla on syksyllä 2010 tehty kysely opiskelijoille ja henkilökunnalle lounasruoan laadusta, josta tutkimustulokset ovat osana tätä työtä. ...
Wood Roasted Restaurants Oy:n kanta-asiakasjärjestelmä : Kehittämissuunnitelma
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Ravintola-alan yritysten välillä vallitsee nykypäivänä kova kilpailu asiakkaista, ja asiakkaat vaativat palveluilta yhä enemmän. Menestyäkseen näissä olosuhteissa on liikeyrityksen kehitettävä toimintaansa jatkuvasti. ...
Työtyytyväisyyden kehittyminen McDonald’s Lielahdessa
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön aiheena oli työilmapiiritutkimus syksyllä 2009 McDonald’s Lielahdessa. Tutkimuksen tarkoituksena oli kartoittaa työtyytyväisyyden tilaa sekä verrata saatuja tuloksia keväällä 2009 tehtyyn tutkimukseen.Tutkimus ...