Haku
Viitteet 1-10 / 32
Digitalisoituva palveluliiketoiminta : Case : Lumo-verkkokaupan vuokrausprosessin kehitysehdotus
(2019)
Palveluliiketoiminta on muiden alojen lailla suurten muutosten edessä digitalisoitumisen ansiosta. Digitalisoituminen muuttaa palveluliiketoiminnan asiakkuuksien muotoja sekä luo uudenlaisia mahdollisuuksia ja muutostarpeita ...
Esimiehen ja nuoren työntekijän näkemyserot johtamisesta palvelualalla
(2019)
Tämän työn lähtökohta on nuorten johtaminen palvelualalla. Nuorella tarkoitetaan tässä työssä alle 30-vuotiasta työntekijää ja johtamisella esimiestyötä. Työn tarkoitus on selvittää, että eroavatko palvelualan esimiesten ...
Ammatilinen pyykinpesu : palveluiden kehittämisehdotus pienille ja keskisuurille pesuloille
(2019)
Yritys, joka osaa kehittää palvelujaan ja hyödyntää uusia innovaatioita saa siitä kasvua ja sen liiketoiminta kehittyy. Kemikaalitoimittajilla on kova keskinäinen kilpailu, joten liiketoiminnan kehittäminen palvelujen ...
Kuka haluaa tulla lukituksi huoneeseesi? : Markkinointistrategia pakohuoneyrittäjälle
(2019)
Markkinointi tulisi olla osa yrityksen strategiaa ja asiakkaan tulisi olla yrityksen strategian keskiössä. Yrityksen tulee tuottaa arvoa asiakkaalleen toimiakseen markkinoilla. Digitalisaatio on muuttanut kuluttajien ...
Työhyvinvointi osana henkilöstökokemusta : Kumpi muodostaa kumman?
(2019)
Vietämme suuren osan elämäämme työn parissa, joten on tärkeää, millaiseksi työelämän koemme. Työ tekee onnelliseksi ja jollekin se on elämän tarkoitus. Jos työ tekee onnettomaksi, kannattaa pysähtyä miettimään, mikä siihen ...
Ammattikeittiön ympäristönäkökulmia : kehitysehdotuksia ympäristövastuullisuudesta ja ekotehokkuudesta Nokian kaupungin ruokapalveluille
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tarkastellaan ympäristövastuullisen ja ekotehokkaan ammattikeittiön lähtökohtia. Työn taustalla on Nokian kaupungin strategia sekä aiemmin Nokian kaupungin ruokapalveluille tekemäni PESTEL- eli ...
Lempäälän kunnan ruokapalvelun hyvinvointimatriisi
(2019)
Tässä opinnäytetyössä valmistuu Lempäälän kunnan ruokapalveluun hyvinvointimatriisi. Työn lähtökohta on Lempäälän kunnan kuntastrategia sekä valtakunnallinen kouluruokakysely 2017, Lempäälän opetuspalveluiden hyvinvointiprofiilin ...
Osaavat työpaikkaohjaajat : osaamista työelämään
(2019)
Ammatillisen koulutuksen siirtyessä yhä enemmän työpaikoille, opiskelijoiden työpaikalla tapahtuva oppiminen lisääntyy ja tarvitaan osaavia työpaikkaohjaajia. Tässä tutkimuksessa selvitettiin Fazer Food Servicesin ...
Henkilöstön osaamisen nykytilan kartoitus
(2019)
Tämä tutkimustyö on tehty toimeksiantona Ylöjärven kaupungin ruokapalveluille, ja tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa henkilöstön osaamisen nykytilannetta. Tutkimuksessa laadittiin osaamiskartoitusta varten kyselylomake, ...
Henkilöstön osaamisen kehittäminen asiantuntijarooleissa, yrityksessä x
(2019)
Tutkimus perustui yrityksessä X toteutettuun projektiin, jossa määriteltiin roolit kaikille toimenkuville. Kannattavan kasvun strategian jalkauttamiseksi uudet roolit jalkautettiin kaikkiin toimenkuviin 1.11.2018. Tutkimuksen ...