Haku
Viitteet 1-10 / 58
Kuntaliitoksen vaikutuksia siivoojien arkeen : Tapaus Oulunsalo
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli saada tietoa, kuinka kuntaliitoksen aikainen organisaatiomuutos on vaikuttanut Oulunsalon kunnan siivoojien arjen työssä. Organisaatiomuutoksella tarkoitetaan tässä opinnäytetyössä ...
Liiketoimintasuunnitelma : Ravintola Freija
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Teimme liiketoimintasuunnitelman suunnitteilla olevaan ravintolaamme. Ravintolamme erikoistuu kahviin ja kahvipohjaisiin juomasekoituksiin, mutta sisältää myös keittiön, joka on auki lounasajasta iltakymmeneen. Ravintolastamme ...
Ruokaravintolamarkkinointi Facebookissa
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää minkälaista on hyvä ja tehokas sekä asiakkaat tavoittava ruokaravintolamarkkinointi Facebookissa. Työn teoriaosuudessa käsitellään markkinoinnin sekä sosiaalisen median ...
New York ei unohda asiakasta : Asiakas ruokalistakehityksen resurssina
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Asiakas on merkittävä suunnittelutyön resurssi, koska hänellä on usein selkeä käsitys siitä, mitä palvelun tarjoajan tulisi käyttäjän kannalta parantaa. Asiakkaan kommenteista voidaan löytää tärkeitä kehityskohteita ja ...
Ravintolatyöntekijöiden työhyvinvointi ja henkinen kuormittuminen
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Työhyvinvoinnin tarkoituksena on edistää ja ylläpitää työntekijän terveyttä ja työkykyä. Työhyvinvointi on yksilöllinen kokemus, johon vaikuttavat samanaikaisesti monet erilaiset tekijät. Sopiva kuormittuminen edistää ...
Lounaskahvilan perustaminen: : Case Kimara
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyön aiheena on lounas-kahvilan yrityksen perustaminen teorialähtöisesti. Tarkoituksena on antaa työkalut toimivalle yritykselle. Työ sisältää oman yrityksen liiketoimintasuunnitelman, joka on esitetty liitteessä. ...
Esivalmistellun siivoustyön mallintaminen opetuskeittiöissä kestävän kehityksen mukaisesti : Tapaus TREDU
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän työn tarkoitus ja tutkimustehtävä on TREDUN Åkerlundinkadun toimipisteen saneerattavien opetuskeittiöiden uudenlaisen siivoustyöprosessin mallintaminen. Toimeksiantajana oli Tampereen seudun ammattiopisto, TREDU. ...
Siivoustyön kehittäminen Campusravita Oy:ssä : Esivalmisteltu siivous
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Työn tavoitteena oli tehdä Campusravita Oy:lle uusi siivoussuunnitelma. Tavoitteena oli tehdä suunnitelma joka mukailee esivalmistellun siivouksen periaatteita. Tässä työssä huomioitiin kestävä kehitys jätteen ja veden ...
À la carte -ravintolan asiakastyytyväisyystutkimus
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää asiakastyytyväisyyttä ja palvelun laatua ravintola Miriamissa, joka sijaitsee Pirkanmaalla kookkaan hotellin yhteydessä. Tutkimus suoritettiin kvantitatiivisena kyselytutkimuksena ...
Siivoustyön Kehittäminen : Diabeteskeskuksen keittiö
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyön tavoitteena oli siivoustyön kehittäminen Diabeteskeskuksen keittiöllä Tampereen Aitolahdessa. Siivoustyö on kokenut vuosikymmenten aikana suuria muutoksia. Keittiötyössä siivoustyötä on tehty suurelta osin ...